Αρχική Videos Εκτός ΝΑΤΟ η Γαλλία αν η Λεπέν ανατρέψει τον Μακρόν!

Εκτός ΝΑΤΟ η Γαλλία αν η Λεπέν ανατρέψει τον Μακρόν!

0

Η Γαλλίδα υποψήφια για την προεδρία Μαρίν Λεπέν προειδοποίησε για την αποστολή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία και ζήτησε καλύτερη προσέγγιση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας μόλις λήξει ο πόλεμος. Ερωτηθείσα για τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία, η Λεπέν είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Είμαι πιο επιφυλακτική σχετικά με τις απευθείας παραδόσεις όπλων. Γιατί; Επειδή… η γραμμή είναι λεπτή μεταξύ της βοήθειας και του να γίνεις συμπολεμιστής». Εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες για «κλιμάκωση αυτής της σύγκρουσης που θα μπορούσε να φέρει έναν ολόκληρο αριθμό χωρών σε στρατιωτική δέσμευση».

Η Λεπέν, επιβεβαίωσε ότι εάν ανατρέψει τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας στις 24 Απριλίου, θα αποσύρει τη Γαλλία από τη στρατιωτική διοίκηση του ΝΑΤΟ.  Ο Μακρόν αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το φάσμα να μην καταφέρει να κρατήσει τα σκήπτρα μιας και ο οικονομικός αντίκτυπος που υπάρχει σε πολλές οικογένειες της Γαλλίας στρέφουν ξεκάθαρα τους μέσους Γάλλους προς τη Λεπέν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments