Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εκτός για ένα μήνα

Εκτός για ένα μήνα

0
kalimniakos
Dodekanisos
H ομάδα του Καλυμνιακού για ακόμη μία φορά μένει εκτός πρωταθλήματος…ο λόγος η διακοπή του αγώνα μεταξύ Καλυμνιακού – Βαθύ πέντε λεπτά πριν την κανονική λήξη του, όπως αποφάσισε ο διαιτητής Μάριος Ωραιόπουλος αφού προφανώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι της σωματικής του ακεραιότητας. Μάλιστα ο διαιτητής ήταν ανένδοτος να ολοκληρώσει το παιχνίδι αποβάλλοντας τον παίχτη του Καλυμνιακού Χαλικιου και στη συνέχεια με την συνοδεία αστυνομικών μετέβη στο Α.Τ.Καλύμνου όπου έκλεισε εκεί το Φ.Α. Έντεκα μέρες αργότερα η Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ. αποφάσισε:

Α.-Ο Διακοπείς αγώνας πρωτ/τος Β κατηγορίας Δωδ/σου κατακυρώνεται με σκόρ 3-0 υπέρ του ΑΟ ΒΑΘΥ και από την τρέχουσα βαθμολογία του ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ αφαιρούνται τρείς /3/ βαθμοί (αρθρο 21 του ΚΑΠ παρ.2 εδαφ.β.).

Επίσης σύμφωνα με το ίδιο αρθρο από την ομάδα του ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ αφαιρούνται δύο /2/ βαθμοί από το επόμενο πρωτ/μα.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.5 του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο με την ανυπαίτια ομάδα /ΑΟ ΒΑΘΥ/

Β.-Επιβάλλεις ποινή αποκλεισμού ενός μηνός από τους αγώνες πρωτ/τος Β κατηγορίας (άρθρο 15 παρ. 8 εδαφ. γ του Π.Κ.) τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο για τις αντίπαλες της αποκλεισθείσας ομάδος (άρθρο 21 παρ. 5 του ΚΑΠ.)

Γ.-Χρηματικό πρόστιμο εκατόν /100/ Ευρώ /άρθρο 15 παρ.β εδαφ.α του Π.Κ.)

Δ.-Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ ως εκπροσωπό του Ι. ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗ την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για ενα /1/ μήνα και χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ .

Επίσης επιβαλλει στο σωματείο ΑΟ ΒΑΘΥ την πειθαρχική ποινή της εγγραφης επίπληξης.

Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ εκπροσωπό του

ΕΜ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για είκοσι /20/ ημέρες και χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ .



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments