Αρχική Επικαιρότητα Έκθεση Οντάριο: Καρδιακά προβλήματα σε εμβολιασμένους νέους

Έκθεση Οντάριο: Καρδιακά προβλήματα σε εμβολιασμένους νέους

0
Photo by Natanael Melchor on Unsplash
Dodekanisos

Μια συγκλονιστική έκθεση από το Οντάριο του Καναδά, αποκαλύπτει ότι πάνω από 100, κυρίως νέοι άνθρωποι νοσηλεύτηκαν για φλεγμονή της καρδιάς μετά τη λήψη της πειραματικής ένεσης mRNA. Αυτό αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το infowars.

Σύμφωνα με την έκθεση της Δημόσιας Υγείας του Οντάριο (PHO), 106 άτομα κάτω των 25 ετών νοσηλεύτηκαν για μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο. Συνολικά, έχουν πραγματοποιηθεί 202 επισκέψεις στα επείγοντα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες για καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό. Από αυτές οι 146 οδήγησαν σε νοσηλεία και τρεις σε εισαγωγή στη ΜΕΘ. Επιπλέον, η έκθεση διαπίστωσε περισσότερες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε άτομα που έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna.

“Το ποσοστό αναφοράς μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας ήταν υψηλότερο μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA από ό, τι μετά την πρώτη. Ιδιαίτερα για εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο Moderna ως δεύτερη δόση της σειράς (ανεξάρτητα από το προϊόν για την πρώτη δόση)”, εξηγεί. Ωστόσο η έκθεση εξακολουθεί να χαιρετίζει το εμβόλιο mRNA ως ασφαλές και «εξαιρετικά αποτελεσματικό».

«Τα εμβόλια εξακολουθούν να συνιστώνται και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρόληψη συμπτωματικών λοιμώξεων και σοβαρών αποτελεσμάτων από τη νέα νόσο, η οποία σχετίζεται επίσης με κίνδυνο μυοκαρδίτιδας», αναφέρεται στην έκθεση. Η έκθεση έρχεται καθώς οι πολίτες του Οντάριο διαμαρτύρονται για τα υποχρεωτικά διαβατήρια COVID που προβλέπεται να τεθούν σε ισχύ αργότερα αυτόν τον μήνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments