Αρχική Uncategorized Έξω πάμε καλά

Έξω πάμε καλά

1
giroud
Dodekanisos

Από το πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας επιλέξαμε τρεις αγώνες που μας έκαναν “κλικ”. Πρόκειται για παιχνίδια από τη Μπουντεσλίγκα, την Πρέμιερσιπ και τη Ρωσία.

Γερμανία: Έξω πάμε καλά

H Στουτγάρδη τα πάει καλύτερα μακριά από την έδρα της φέτος, καθώς εκεί έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς της. Ο στόχος φέτος για την ομάδα του Λαμπαντία δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη, και για να τον πετύχει πρέπει να “καθαρίζει” ομάδες σαν την Γκρόιτερ Φιρτ.

Αγγλία: Κύκνειο άσμα

Τίμιοι οι “Κύκνοι” της Σουόνσι, αλλά θα τους γυρίσουμε την πλάτη σήμερα και θα στηρίξουμε το ποντάρισμα μας στην “πείνα” της Άρσεναλ για επιστροφή στις νίκες και στο καλό θέαμα. Ποντάρουμε στον άσο των Κανονιέρηδων ήδη από το ημίχρονο.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ 1/1 ΗΜ/ΤΕΛ

Ρωσία: Λοκομοτίβ η αλανιάρα

Η Αλάνια είναι ίσως η πιο ντεφορμέ ομάδα της Ρωσίας, με έξι σερί ήττες, στις οποίες σκόραρε μόνο μία φορά. Σήμερα, δεν έχει απέναντί της μόνο μία πολύ πιο ποιοτική Λοκομοτίβ, αλλά και μία πολύ αρνητική προϊστορία. Λογική επιλογή το διπλό.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΑΛΑΝΙΑ ΒΛΑΝΤΙΚΑΦΚΑΖ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 2

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aa
Aa
11 years ago

.