Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εξασφαλίστηκε και μαθηματικά

Εξασφαλίστηκε και μαθηματικά

0
4
Dodekanisos

Εξασφάλισε την παραμονή του στη Β’ Κατηγορία και μαθηματικά ο Ακουσίλαος ο οποίος επιβλήθηκε στις Φάνες του ΑΣ Τήλος με 6 – 3 και έφθασε τους 12 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 12’ ο Λαζίδης με απευθείας φάουλ έκανε το 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 17’ με προβολή του Κώστα Σακελλάρη αλλά στο 25’ ο Σαχίνης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Ο ίδιος παίκτης στο 28’ έκανε το 3 – 1 και στο 37’ ο Γκλάβας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Στο 50’ ο Κουγιός έκανε το 5 – 1 αλλά ο Μερκούρης Μόσχου με δυο γκολ μέσα σε ένα λεπτό (!) στο 78’ και το 79’ έκανε το 5 – 3. Στο 89’ ο Γκλάβας διαμόρφωσε το τελικό 6 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Τσέτσος, Βούλγαρη). Στο 75’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαζίδης για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Κοκκάρης, Λαπάκης, Τσίρκος, Αρνίταλης, Σάββενας (46’ Κουγιός), Λαμπριανός (65’ Μπαλάσας), Γκλάβας, Καραμέτας, Λαζίδης, Σαχίνης (60’ Κατταβενός)
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης, Αγκάς, Σγούρος, Σακελλάρης Κυρ., Γερογιάννης (70’ Καβουκλής), Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Ηρ. (80’ Μακρής), Σακελλάρης Κωνστ., Μόσχου, Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments