Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έκπληξη στα Μάσαρη, σπουδαία πρόκριση για Αστέρα!

Έκπληξη στα Μάσαρη, σπουδαία πρόκριση για Αστέρα!

0
asteras oloi
Dodekanisos

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ο Αστέρας Μασάρων πήρε σπουδαία πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου καθώς επικράτησε 2-1 (με ανατροπή) του Απόλλωνα Καλυθιών και έκανε την μεγάλη έκπληξη αφού οι «κυανόλευκοι» αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Τελικά κατάφερε να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 34΄. Μετά από φάουλ του Παλάζη ο Φυλακούρης με προβολή έκανε το 0-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 50΄ έφτασαν στην ισοφάριση από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλιάι.  Στο 73΄ οι Καλυθενοί έχασαν μεγάλη ευκαρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα ωστόσο ο Μαθιός μετά από τη συνεργασία του με τον Παλάζη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και έπειτα ο Αστέρας ανέβηκε και με τη συμπλήρωση του 85΄ πήρε το προβάδισμα μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Λευτέρη Πλαγγέντη. Στα τελευταία λεπτά οι «κυανοκίτρινοι» πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αστέρα μέσα σε έξαλλα πανηγύρια να παίρνει μια τεράστια πρόκριση για την επόμενη φάση.

Το παιχνίδι διαιτήτεσε ο κ. Πατσιόπουλος (Ορφανός, Αλεξίου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μαρίνοβ, Ζωάννου (89΄ Χρυσαφίνης), Στογιανόφσκι, Κοτσίκος, Κιλασίν, Πονιάς (93΄ Μπόσινας), Δημητριάδης (72΄ Χατζημανώλης), Κλημαντής (60΄  Φωτάρας), Πλαγγέντης Λ., Αλιάι, Πλαγγέντης Γ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Φυλακούρης, Κάλτσης, Διακουράκης (87΄ Κίτσος), Κυρίτσης, Φλεβάρης (73΄ Γιορδαμνής), Σαββούλης (61΄ Γεωργιάδης), Κιόττου, Χατζηαβαλσάμης (46΄ Μαθιός), Παλάζης, Ταντίκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments