Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έκπληξη με Καραγιώργη!

Έκπληξη με Καραγιώργη!

0
Dodekanisos

Στην μετεγγραφή του ρόδιου Αντώνη Καραγιώργη προχώρησε η ομάδα της Ρόδου κάνοντας την έκπληξη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο παίκτης που ξεκίνησε να αγωνίζεται από τον Διγενή, έπαιξε με τα χρώματα της Καλλονής Μυτιλήνης στη Super League ενώ το τελευταίο διάστημα προσέφερε τις υπηρεσίες του στα Χανιά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ρόδου αναφέρει τα ακόλουθα:

“Έναν Ροδίτη ποδοσφαιριστή επιφύλασσε ως δώρο –έκπληξη στους φίλους της η ομάδα μας, στη λήξη των μεταγραφών!
Πρόκειται για παίκτη superleague,για την Ρόδο των επόμενων χρόνων. Είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας που ήθελε πολύ να γυρίσει και να ενισχύσει την ομάδα μας από δω και πέρα.
Πρόκειται για τον Αντώνη Καραγιώργη που την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε στον Διγενή Κοσκινού. Ακολούθησε η πορεία του στηνsuperleagueμε την ένταξη του στην Καλλονή.Η πορεία αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη αφού τον Ιούλιο του 2016, ο Ολυμπιακός τον ενέταξε στο δυναμικό του και κατόπιν τον έδωσε δανεικό στον Κισσαμικό και στα Χανιά.
Ακολούθησε η αγωνιστική δράση τουΚαραγιώργηστα Χανιά απ’ όπου ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει τώρα για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα με το ελάφι.
Ο Αντώνης Καραγιώργης έχει γεννηθεί στις 16 Μαΐου του 1997. Εχει ύψος 1,84. Παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για να προσφέρει τα πάντα στην νέα του ομάδα…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments