Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έκοψε την πίτα του ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Έκοψε την πίτα του ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0
Dodekanisos

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediteranean και το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο αναπληρωτής Υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Στρατηγός Γρηγόρης Ρουμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δημήτρης Τσοπανάκης, Περιφερειακοί, Δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κάλλιστος Διακογεωργίου αφού καλοσώρισε όλο τον κόσμο, αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο που επιτελεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τόσο σε αθλητικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα της περιοχής μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχει και πάλι στην Α’ Εθνική Κατηγορία, μετά των διαχωρισμό των κατηγοριών στον οποίο προχώρησε η Ομοσπονδία.,

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ρόδου, αιδεσιμότατος πάτερ Μιχαήλ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την παράσταση “έκλεψε” το χορευτικό της κ. Τίνα Τάλια με το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου, τον Σέρβο Ζόραν Γιέρμετις ο οποίος χόρεψε μαζί της αν και καθισμένος πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή η οποία εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις όλων όσων όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις δραστηριότητες του συλλόγου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments