Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έκοψε την πίτα του ο ΡΟΑ (pics)

Έκοψε την πίτα του ο ΡΟΑ (pics)

0
roa pita2
Dodekanisos

Σε ένα φιλικό ζεστό περιβάλλον στο αναψυκτήριο του ομίλου έκοψε την πίτα του ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του στο Καρακόνερο.
Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη οχι μόνο απο κόσμο αλλα και απο ιστορία καθώς φωτογραφίες απο το παρελθόν αλλα και τη Χρονια που πέρασε εναλλάσσονταν στην τηλεόραση και το video wall.
Μετα την σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε , ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Πανάγος χαρακτήρισε το 2017 έτος που η Ρόδος θα διεκδικίσει να γίνει τενιστικος παράδεισος της Ελλάδας.
Και η αλήθεια είναι πως ήδη εχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το παγκόσμιο τουρνουα βετεράνων στις 24-28 Απριλίου με συμμετοχή Ελλήνων αλλα και
Αλλοδαπών βετεράνων απο όλο τον κόσμο.
Αλλά και τον Μάιο ένα εθνικό πρωταθλημα Open Ανδρών έχει ζητηθεί απο την ελληνική ομοσπονδία με συμμετοχές απο τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας.
Ο κύριος Τάκης Μιχαϊλίδης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους τη συμμετοχή ομάδας τένις αποτελούμενης απο τις ομάδες 2 ανδρών και 2 γυναικών στα island games τον Ιούνιο του 2017 στο Γκοτλαντ της Σουηδίας.
Και αν όλα αυτά φαίνονται αρκετά οι άνθρωποι του ΡΟΑ εκτιμούν οτι δεν είναι απίθανο αρχές Οκτωβρίου να μαζευτούν απο όλο τον κόσμο αθλητές έως 18 ετών σε ένα ακόμα παγκόσμιο βαθμολογούμενο Τουρνουά με το “μέλλον” του αθλήματος .
Η τελετή έληξε με τη βράβευση κάποιων φίλων – μελών του Ομίλου που βοηθησαν τον ΡΟΑ την περασμένη Χρονιά αλλα αγαπούν και στηρίζουν το τένις στην περιοχή μας διαχρονικά .
Απο την περιφέρεια τιμήθηκαν η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κυρία Παπαβασιλείου Μαριέττα ,ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα παιδίας και δια βίου μάθησης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος μεταφορών και επικοινωνιών κύριος Μπαρδος Χρήστος και ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος χρήστος Ευστρατίου.
Ειδική μνεία έγινε στην προσφορά των εταιρειών Vodafone και Tatakis Wines που διοργάνωσαν δυο πολυ μεγάλα τουρνουα στη διάρκεια του 2016 με πλούσια έπαθλα και μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων .
Η εκπρόσωπος της εταιρείας Vodafone κυρία Ματούλα Παρδαλού ξεναγήθηκε στους χώρους του ομίλου και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την εικόνα των εγκαταστάσεων.
Ο κύριος Βαγγέλης Τατάκης απο την Tatakis Wines ανανέωσε την υπόσχεση για το δεύτερο Ροζαλία tennis Cup που καθιερωνεται πλέον στο καλεντάρι του ομίλου .
Απο πλευράς δήμου οι κύριοι Δημήτρης Καρατζιάς αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Σέργιος Αϊβάζης πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Κυριάζης Στέφανος αντιδήμαρχος πρασίνου καθώς και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κύριος Αντώνης Γιαννικουρής αποτέλεσαν την ομάδα στήριξης του ομίλου στη δημοτική αρχή για το 2016.
Υπάρχουν πολλοί φίλοι του ομίλου σε όλες της δομές της τοπικής μας αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου που όλα αυτά τα Χρονια πρόσφεραν στον ιστορικό όμιλο όμως φέτος ο ΡΟΑ θα χρειαστεί κάθε βοήθεια και καθε στήριξη για το άθλημα τον όμιλο αλλα και το νησί .

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/alla_spor/roa_vasilopita] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments