Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έκοψε την πίτα του ο Κένταυρος

Έκοψε την πίτα του ο Κένταυρος

0
Dodekanisos

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο ΑΣ Κένταυρος την εβδομάδα που μας πέρασε.

Παράλληλα έγινε και ένας σύντομος απολογισμός για την δραστηριότητα του συλλόγου την χρονιά που πέρασε. Όπως οι αγώνες σε ανοιχτό και κλειστό χώρο της ακαδημίας, οι συμμετοχές των αντρών σε αγώνες κλειστού χώρου 18  μ και οι επιτυχίες των, Θεόδωρου ΚΙΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗ με την τρίτη θέση του ομαδικού Ενόπλων Δυνάμεων με την ομάδα της Αεροπορίας και Ντίνου ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗ με 2η θέση στο ατομικό ανδρών και 2η θέση στο ομαδικό ανδρών με την ομάδα της Αστυνομίας, όπως και 1η θέση στο ατομικό 18μ στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 18μ 2017 και άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάπτυξη και διάδοση του ολυμπιακού αθλήματος της Τοξοβολίας και τους γονείς που τα στηρίζουν.

Ευχαρίστησε ακόμα το Pane di Kapo, το εκπαιδευτήριο πληροφορικής Futurekids, το ξενοδοχείο ELAFOS στον Πρ. Ηλία, την ACS του Κου Σπανού που στήριξαν το σύλλογο την χρονιά που πέρασε και τον ΔΟΠΑΡ και την δημοτική κοινότητα Κοσκινού για τους χώρους που προσφέρουν για την καλλιέργεια του αθλήματος. Εγινε και ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση για την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. το επόμενο διάστημα. Η κοπή της πίττας έγινε στο καφενείο «ΚΑΦΕΝΕΣ» στα Κοσκινού του οποίου την διεύθυνση ευχαρίστησε ο σύλλογος για την άψογη φιλοξενία.

Περισσότερα για το άθλημα της Τοξοβολίας και τον  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, archery@islandgames.gr , rodiga@otenet.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments