Έκοψε την πίτα της η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας

0

Η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκάνησου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Παρασκευή10 Ιανουαρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στο BestWesternPlazaHotel, παράλληλα βράβευσε το καλύτερο σωματείο της τοπικής επιτροπής και τους ποδηλάτες που διακρίθηκαν κατά το 2019.
Τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών, τα μέλη των συλλόγων, φίλων της ποδηλασίας και τους θεσμικούς φορείς καλωσόρισε ο πρόεδρος της Τ.Ε Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπασταματάκης, ο οποίος έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων της τοπικής επιτροπής και έθεσε τους στόχους για μια εξίσου δυναμική χρονιά το 2020.
Την Βασιλόπιτα “ευλόγησε” εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδουο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη για μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και νίκες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Νικολής, ο αντιδήμαρχος οικονομικών, προσόδων & ενεργειακών επενδύσεων Τηλέμαχος Καμπούρης, ο αντιδήμαρχος διοικητικής εξυπηρέτησης του Πολίτη & ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Γιάννης Καμπούρηςκαιο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης.
Το φλουρί και μία δωροεπιταγή των 100 ευρώαπό το κατάστημα WheelsBikeShopκέρδισε ο αθλητής Σωτήρης Κουφός!
Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με την ευγενική προσφορά της εταιρείας Ιβίσκος finefood
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπου μοιράστηκαν τρία δώρα, προσφορά από τοκατάστημά WheelsBikeShop της κυρίας Ελένης Τσαβαρήκαι ένα ακόμη δώρο από το Ξενοδοχείο Έλαφος στον προφήτη Ηλία.
Την όλη διοργάνωση επιμελήθηκε η διευθύντρια της BeyondGroup κα. Εμμανουέλα Αραμπατζή , μέλος και υπεύθυνη εκδηλώσεων της Τ.Ε Δωδεκανήσου.