Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έκοψε» την φόρα του Διγενή η Α.Ε Λέρος!

«Έκοψε» την φόρα του Διγενή η Α.Ε Λέρος!

0
ΑΕ Λερου / Facebook
Dodekanisos

Η Α.Ε Λέρος έβαλε «φρένο» στο σερί τριών νικών του Διγενή, αποσπώντας έναν  πολύτιμο εντός έδρας βαθμό με σκορ 1-1 κόντρα στον σύλλογο από τα Κοσκινού, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος). Προηγήθηκαν με τον Τζουανάκη οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν με γκολ του Αντώνη Πλόχωρου οι γηπεδούχοι. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο σύλλογοι καθώς αποβλήθηκαν οι Γκούβας και Παπασταμάτης. 

Σε γενικές γραμμές ο Διγενής ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Μπεκιάρη να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» την νίκη. Τελικά δεν το έκαναν και ο Πλόχωρος που είχε περάσει ως αλλαγή, εκμεταλλευόμενος μία στιγμή αδράνειας σκόραρε για το τελικό 1-1. 

Στα της βαθμολογίας, ο Διγενής παραμένει στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς, την στιγμή που η Α.Ε Λέρος είναι στην ένατη θέση με εννιά βαθμούς και στο +6 από τον τελευταίο της βαθμολογίας Ορφέα.

Διαιτητής: Φραγκιαδάκης Λεωνίδας

Βοηθοί: Πατσιαούρας, Βουλγαράκης

Παρατηρητής: Εμμανουήλ Χατζηγεωργίου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

A.E Λέρος (Διαμαντής Τσάτσος): Γιάνναρος, Δράκος (80΄ Σκόρδος), Μπάκας, Καρπαθιός, Καμπόσος (73΄ Πλόχωρος), Τσάτσος, Γκούβας, Μελισσουργός, Κραβαριώτης, Παπαματθαίου, Καράγκιολης

Διγενής Κοσκινού (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Μανωλάγκας, Πατσιαούρας (73΄ Λοής), Παπασταμάτης, Τσοπανάκης (73΄ Μάνο-86΄ Αναστασάκης)), Κώτης, Σταυλάς, Τζουανάκης, Πελαρδής, Διακάκης (70΄ Κατσούλης), Μαριάς, Μοσκιού

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments