Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έκοψαν την πίτα τους οι προπονητές ποδοσφαίρου (pics)

Έκοψαν την πίτα τους οι προπονητές ποδοσφαίρου (pics)

0
Dodekanisos

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους πραγματοποίησαν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου. Η λιτή αλλά πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Κοδριγκτώνος παρουσία ορισμένων προπονητών αλλά και εκπροσώπων των τοπικών φορέων. Για μια ακόμα φορά, η δραστήρια διοίκηση έκανε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα μέλη του συνδέσμου. Δεν έλειψε και η μίνι λαχειαγορά μέσω της οποίας κληρώθηκαν ορισμένα δώρα στους προπονητές. Το news12 σας παρουσιάζει ένα φωτογραφικό άλμπουμ προκειμένου να πάρετε και εσείς μια γεύση.

«Σπύρο, σύντομα κοντά μας»

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλίας Λοίζος έκανε αναφορά στον συνάδελφο Σπύρο Αγγελόπουλο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Ρόδου.
«Σπύρο, σιδερένιος και σύντομα ξανά κοντά μας»! Τη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στο μέλος της διοίκησής τους, Σπύρο Αγγελόπουλο, που περνάει περιπέτεια με την υγεία του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου, εκφράζουν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments