Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έκλεισε τη χρονιά με ήττα ο Διαγόρας

Έκλεισε τη χρονιά με ήττα ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 2 – 0 στα Χανιά από την ομώνυμη τοπική ομάδα γνώρισε ο Διαγόρας, σε παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς κανένα άγχος, απλά και μόνο για το γόητρο. Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν μπορούσε έτσι και αλλιώς να επηρεάσει απολύτως τίποτα από τις πρώτες θέσεις του “ειδικού βαθμολογικού πίνακα”. Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 18′ όταν ο Σουντουράς έκανε το πλασέ, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Καρατάσιο, άλλαξε πορεία και στη συνέχεια αφού “βρήκε” και στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0. Το τελικό 2 – 0 διαμόρφωσε ο Μπραμπίγια στο 64′.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Περράκης από την Αθήνα

ΧΑΝΙΑ: Λαμπίρης, Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζιούλης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (71′ Μυφτάρι), Κάρλος, Σουντουρά (63′ Καρτσαμπάς), Μπραμπίγια (76′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (63′ Διαμαντόπουλος), Κάσσος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης (70′ Κοντογιάννης), Δημήτρουλας, Μανωλάκης, Κωστούλας, Καρατάσιος, Μασούρας (70′ λ.τ. Χότζα), Νάτσης, Τσιαντούλας (46′ Μπαστακός), Κάκκο (91′ Αυγενικού)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments