Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έκλεισε ο προπονητικός κύκλος του Μανώλη Φραντζή

Έκλεισε ο προπονητικός κύκλος του Μανώλη Φραντζή

0
Dodekanisos

Την απόφαση να σταματήσει την προπονητική πήρε ο Μανώλης Φραντζής. Μετά από πολλά χρόνια, σχεδόν όλα στην αγαπημένη του ΑΕ Κατταβιάς, πήρε την απόφαση να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του από το ίδιο πόστο. Σχετική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Ακόμα και ο μεγαλύτερος κύκλος είναι προορισμένος να κλείσει και το περιεχόμενό του είναι αυτό που καθορίζει τα συναισθήματα, όταν έρχεται η στιγμή. Για τον πρώην προπονητή της ομάδας μας Μανώλη Φραντζή, ακόμα και το μεγαλύτερο ευχαριστώ, εκ μέρους του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. Κατταβιάς, είναι απελπιστικά λίγο για να αποτυπώσει τα συναισθήματα που προκάλεσε η απόφασή του να ολοκληρώσει την προπονητική του σταδιοδρομία.

Ο Μανώλης Φραντζής υπηρέτησε τον σύλλογο για δεκαετίες, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η Α.Ε. Κατταβιάς να ριζώσει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου και να καταχωρηθεί στη συνείδηση των φιλάθλων ως ομάδα της Α’ κατηγορίας.

Επειδή Α.Ε.Κατταβιάς χωρίς τον Μανώλη Φραντζή δεν νοείται, έχει ήδη αποφασιστεί να μείνει κοντά μας, συνεχίζοντας να υπηρετεί το σωματείο μας απ’ όποιο διοικητικό πόστο ο ίδιος επιλέξει. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση ως προπονητή και τον καλωσορίζουμε με θέρμη ως παράγοντα.

Τέλος και επ’ ευκαιρία των αγίων ημερών, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Α.Ε. Κατταβιάς εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, ειρήνη και προκοπή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments