Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έκλεισε» με νίκη

«Έκλεισε» με νίκη

0
kleanthis parataksi
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχοντας και αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση του, ο Κλεάνθης Παραδεισίου νίκησε με 3 – 1 τη Δόξα Ψίνθου. Ήταν το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για τον Κλεάνθη ο οποίος αποχαιρέτησε το κοινό του με μια νίκη. Οι φιλοξενούμενοι για μια ακόμα φορά κατέβηκαν με πολλές ελλείψεις ενώ ήταν φανερό πως τα τελευταία παιχνίδια είναι μια τυπική διαδικασία για αυτούς. Απλώς περιμένουν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Μόλις στο 9’ ο Μπατέστας με κεφαλιά έκανε το 0 – 1 αλλά στο 18’ ο Παναγιώτης Σπάρταλης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1 – 1. Στο 39’ ο Πολυμένωφ με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στο 57’ο Π. Σπάρταλης μετά από κόντρες ευνοήθηκε πήρε τη μπάλα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2 – 1. Στο 78’ ο Παπαδημήτρης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κόλλιας (Αχιολάς, Πέρος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ζώης, Κρομμύδας, Νικολός – Χατζηνικολού (84’ Γρηγοριάδης), Παπαδημήτρης, Καρύδης, Ατσίδης, Ισκάς ( 86’ Φούσα Ζία), Πολυμένοφ, Π. Σπάρταλης, Χατζησάββας (62’ Μ. Σπάρταλης), Μεμοτσέλα.
ΔΟΞΑ: Δημητρίου, Π. Στελλάς, Κ. Μαριάς, Σταμούλης, Μ.Α. Στελλάς, Μ.Δ. Πλύγκος (81’ Κ. Μαριάς), Καλόψυχος, Μπατέστας, Τσούλλος, Κωστομοίρης, Κυρίτσης (65’ Μ. Κωστομοίρης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments