Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έκλεισε η χρονιά με τραπέζι

Έκλεισε η χρονιά με τραπέζι

2
trapezi agiosloukas
Dodekanisos

Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την διεύθυνση του εστιατορίου ‘’ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ’’ που βρίσκεται στην εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου στα Κολύμπια και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη κύριο Ελευθέριο Πέρο για την πολύ ωραία βραδιά δείπνου που παρέθεσε στην ομάδα μας. Με την ευκαιρία της λήξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι στους ποδοσφαιριστές μας,  καλή επιτυχία στις ομάδες  της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ. που συνεχίζουν ακόμη στα PLAY OFFS για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kaouni
Kaouni
9 years ago

Για τραπεζωματα μονο εισαι καλος κ. Μπακιρη γιατι απο προπονητικη δεν εχεις ιδεα μου φαινεται!!Εχεις κλειστα συμβολαια με ορισμενους που να λενε οτι πρεπει να παιζουν οτι και να γινει?Για εσενα ομαδα ειναι οι 11 που παιζουν μου φαινεται τους αλλους το μονο που κανεις ειναι να τους ριχνεις την ψυχολογια τους..

afantou
afantou
9 years ago

mpravo sthn athletiko einai mia apo tis pio sovares kai aksioprepi omades tis dodekanisou sunxaritiria se dioikish proponiti kai paixtes .