Αρχική Αθλητικά νέα Έκκληση Αυγενάκη στους αθλητές να αναδείξουν τον εμβολιασμό

Έκκληση Αυγενάκη στους αθλητές να αναδείξουν τον εμβολιασμό

0
sportime.gr
Dodekanisos

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, προέτρεψε τους αθλητές να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Ούτως ώστε με την κίνησή τους, να δώσουν «το καλό παράδειγμα» στην κοινωνία. Για την οποία αποτελούν πρότυπα.  

Στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 στον Αθλητισμό», ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι πέρα από τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να τηρούνται με συνέπεια και πειθαρχία, για την προστασία της αθλητικής οικογένειας, προϋπόθεση για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα είναι ο εμβολιασμός.

«Προκειμένου να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην κανονικότητα, είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι. Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερό μας όπλο. Ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τον επικίνδυνο αυτό εχθρό. Και οι αθλητές μας, η στάση των οποίων αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία, πρέπει να βγουν μπροστά. Να δώσουν το παράδειγμα και να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού», υπογράμμισε ο ο κ. Αυγενάκης. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «τώρα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των ειδικών, ώστε να επανέλθουμε οριστικά στην κανονικότητα και μαζί να σχεδιάσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τον αθλητισμό στη χώρα μας».

Η διαδικτυακή ημερίδα της ΕΑΔ και της ΓΓΑ έχει ως σκοπό την ενημέρωση των μελών των αθλητικών ομοσπονδιών και των Επιτροπών Διοίκησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, για τις νέες συνθήκες και προκλήσεις όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού στον αθλητισμό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments