Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Εκινέ: “Οι παμπαίδες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια”

Εκινέ: “Οι παμπαίδες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια”

0

Ο προπονητής του τμήματος παμπαίδων του ΑΟ Κολοσσός, Βασίλης Εκινέ μίλησε για τη φετινή παρουσία της ομάδας και την πρόκριση στο Final-Fourτης Καλύμνου. Μετά από μία πολύ σημαντική παρουσία ως αθλητής, ο Βασίλης Εκινέ ξεκίνησε φέτος την προπονητική του πορεία, με την ομάδα μας να τερματίζει πρώτη στον όμιλο Ρόδου, μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Εκινέ αναφέρθηκε στην πορεία των παμπαίδων: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο όλη τη χρονιά. Έπαιξαν καλό μπάσκετ και τα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία. Θα πάμε στην Κάλυμνο για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί στο φάιναλ-φορ. Σ’ αυτές τις ηλικίες πρωταρχικός στόχος θεωρώ ότι είναι τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και παράλληλα να μάθουν τα βασικά του αθλήματος. Ένα καλό αποτέλεσμα είναι πάντα η επιβράβευση για τα παιδιά, αυτό που τα ικανοποιεί και τους δίνει κίνητρο για να συνεχίσουν και να παίζουν.

Είμαι πολύ χαρούμενος, που ασχολούμαι με την προπονητική και τα παιδιά, είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό. Αυτή η αλληλεπίδραση με τα παιδιά είναι κάτι μαγικό και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Τα παιδιά από το τμήμα παμπαίδων έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτερα. Τα παιδιά μεγαλώνουν σε καθημερινή βάση και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά τους και το σώμα τους. Οι αλλαγές είναι ορατές και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο. Πλέον, μπροστά μας είναι το φάιναλ-φορ της Καλύμνου. Πάμε για να ευχαριστηθούμε την παρουσία μας, να περάσουν καλά τα παιδιά, να αποκτήσουν εμπειρίες και αν αξίζουμε την πρώτη θέση, να την κατακτήσουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments