Αρχική Εκδηλώσεις Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα...

Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

0
Dodekanisos

Εκδήλωση με θέμα:«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»πραγματοποιείται στο Δήμο Ρόδου, την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, ώρα 6.00μ.μ. στη Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου, Ι. & Π. Νεστορίδη.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν: το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο από όλους τους Δημότες:

  • Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει η κ. Λαμπρινή Γαλανή, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια ΣΤ΄ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments