Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έκανε το «θαύμα» του ο Άγιος!

Έκανε το «θαύμα» του ο Άγιος!

0
DSCN0122
Dodekanisos

Μεγάλη έκπληξη επιφύλλασε ο Άγιος Ισίδωρος στον Διγενή Κοσκινού αφού τον κέρδισε με 3-1 εντός έδρας και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος).
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι παίρνοντας το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα. Πιο συγκεκριμένα στο 40΄ ο Πλαγγέντης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε και οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο αφού κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να πανηγυρίσει στο τέλος μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη. Στο 54΄ ο Μερισιώτης με εύστοχο πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 82΄ ο Διακοπαρασκευάς με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 ενώ το τελικό 3-1 διαμόφωσε ο Γεωργαλλής Αργ. Στο 88΄ με ωραίο πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπακωνσταντίνου (Γιωργάς, Μπάρκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Ταμπουράς, Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Βονάκης, Καρτάλης (77’ Γεωργαλλής Μ.), Γεωργαλλής Αργ., Διακοπαρασκευάς, Κώτσος, Μερισιώτης, Χατζηνικόλας (89’ Σάββενας Κ.)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Μοσκιού, Νίκανδρος (75’ Κατσούλης), Ζαχαριάς (48’ Χατζηνικόλας), Κούτσι, Αμπελάς, Κουτεσιώτης, Κατωτικίδης, Πλαγγέντης, Διακάκης (60’ Τζουανάκης), Τριπολίτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments