Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη της Ρόδου στις Καλυθιές

Άνετη νίκη της Ρόδου στις Καλυθιές

0
Dodekanisos

Φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον μέχρι πρόσφατα αήττητο Απόλλωνα Καλυθιών

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Ρόδος κατάφερε να πάρει την νίκη στο γήπεδο των Καλυθιών απέναντι στον τοπικό Απόλλων, με το εμφατικό σκορ 1-4. Τα γκολ πέτυχαν Μπίσσα,Κιοσέογλου και Καντιμοίρης.Το γκολ της τιμής για τους Καλυθενούς πέτυχε ο Παναγιώτης Μαθιός.

Ο Απόλλων Καλυθιών ήταν αυτός που είχε κυρίως την κατοχή και τις πρώτες ευκαιρίες στο ματς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη φάση ήρθε στο 4′ με σουτ του Μπαϊρακτάρη από δεξιά όπως μπήκε μέσα στην περιοχή να καταλήγει άουτ. Στο 9′ η απάντηση από πλευράς Ρόδου που μετουσιώθηκε και σε γκολ, με τον Μπίσσα να υποδέχεται την πάσα από τον Τσουλάκο και τον πρώτο να πλασάρει και να κάνει το 0-1, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας. Στο 11′ είχαμε γκολ του Μαθιού, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 13′ μεγάλη φάση για τον Απόλλων Καλυθιών και τον Γεωργιάδη να σουτάρει απευθείας φάουλ από μακριά και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κεφάλα. Στο 26′ η Ρόδος έχασε ξανά ευκαιρία, με κεφαλιά του Γεωργίου να μπλοκάρεται εύκολα από τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 28′ ο Κιοσεογλου έκανε το 0-2, αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη μπαλιά που του έγινε και σε τετ α τετ που είχε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με βροχή συνεχίστηκε το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, σ’ ένα ημίχρονο που κυρίευσαν τα λάθη και από τις δύο πλευρές. Από τις καλύτερες φάσεις του δεύτερου 45λεπτου ήταν αν μη τι άλλο ένα σουτ του Κιοσέογλου στο 60′, το οποίο και σταμάτησε στην δεξιά συμβολή των δοκαριών του Κεφάλα.Το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά, αφού στο 72′ λόγω του καπνού που υπήρξε από τα καπνογόνα των φίλων της γηπεδούχου ομάδας δυσκόλευε την ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο.Στο 77′ ο Γεωργιάδης έπιασε ένα καλό σουτ από μακριά και η μπάλα λίγο πιο δίπλα από την εστία της Ρόδου και άουτ.Στο ίδιο λεπτό, στο 77′ ο Κιοσέογλου γράφει το 0-3,με το δεύτερο προσωπικό γκολ του μεσοεπιθετικού των ελαφιών, που σκόραρε μετά από πάσα του Τριχάκη, ένα γκολ πάρε – δώσε ουσιαστικά.Δεν άργησε πολύ να έρθει και το 4ο γκολ των πρασίνων, αφού στο 80′ ήταν σειρά του Καντιμοίρη να σκοράρει και να κάνει το 0-4.Το γκολ της τιμής για τον Απόλλων ήρθε στο 91′ με τον Παναγιώτη Μαθιό να σκοράρει και να κλειδώνει το σκορ στο 1-4

Παίκτης του αγώνα:

Σίγουρα αυτός θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Κιοσέογλου, που με δύο προσωπικά του τέρματα κλείδωσε την νίκη υπέρ της Ρόδου.Από πλευράς Απόλλων Καλυθιών θα μπορούσαμε να πούμε πως σώνεται ο Παναγιώτης Μαθιός που μείωσε για την ομάδα του.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καλυθιών: Ροδίτης, Θεοδοσίου, Σαββούλης(67′ Κυρίτσης), Διακουράκης, Νικολός, Φλεβάρης, Γεωργιάδης, Μαθιός, Χατζηκοσμάς, Μπαϊρακτάρης(60′ Κολοκοτρώνης), Πέπα Γ.(45′ Χατζηβαλσάμης)
Ρόδος: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος, Σουλάι, Κρητικό, Δημητριάδη(54′ Τριχάκης), Λαζάρου, Μπίσσας(71′ Μόσχος), Τσουλάκος(59′ Κόστα),Κιοσέογλου, Γεωργίου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments