Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έκανε την… έκπληξη ο Διγενής!

Έκανε την… έκπληξη ο Διγενής!

0
digenis lardos kipello
Dodekanisos

Την πρόκριση στην 3η φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγύρισε ο Διγενής καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο Κοσκινού. Κάνοντας θεωρητικά την μίνι έκπληξη στο θεσμό αφού απέκλεισε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα πιέζοντας ψηλά ενώ μόλις στο 7΄ πήραν και το προβάδισμα στο σκορ με το σουτ του Κατσούλη. Στη συνέχεια οι Λαρδιακοί ισορρόπησαν δημιουργώντας κάποιες φάσεις με καλύτερη αυτή του 30΄ που με την κοντινή κεφαλιά του Ταγκαέφ έφεραν το ματς στα ίσια για το 1-1 που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διγενής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθόλη τη διάρκειά του παράλληλα «πατούσε» πολλές φορές περιοχή δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Αυτή η υπεροχή του καρποφόρησε εξαρχής στο 54΄ όταν ο Κατσούλης με κεφαλιά έκανε το 2-1 ενώ στο 79΄ ο Χουτεσιώτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού. Να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη και των δύο του Καλοπήτα στο 85΄ και του Παπασταμάτη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Φάσεις και γκολ
4΄ Ωραίο σουτ του Πλαγγέντη, σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.
7΄ Με διαγώνιο σουτ ο Κατσούλης θα ανοίξει το σκορ. (1-0)
11΄ Σέντρα του Ταγκάεφ από τα δεξιά με τον Ευαγγελίδη Σ. να παίρνει την κεφαλι, ο Νικολέττος σε καλή θέση απέκρουσε.
22΄ Δυνατό σουτ του Ταγκάεφ από πλάγια έβγαλε δύσκολα ο Νικολέττος.
30΄ Μετά από σέντρα του Μπεννούρ ο Ταγκάεφ με κεφαλιά θα ισοφαρίση για το 1-1.
54΄ Ύστερα από βαθιά μπαλιά ο Καντιμοίρης θα διώξε με γροθιές και ο Κατσούλης από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
73΄ Σουτ του Κατσούλη σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.
79΄ Έπειτα από μπαλιά του Ζαχαριά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Χουτεσιώτης με σουτ θα νικήσει τον νεαρό πορτιέρο για το 3-1.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κατσούλης και Αμπελάς, από τον Ηρακλή προσπάθησαν οι Μπεννούρ και Ταγκάεφ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Σταυρούλιας, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαριάς, Μοσκιού, Παπασταμάτης, Κώτης, Μικκιού, Κατσούλης (84΄ Διακάκης), Πλαγγέντης, Αμπελάς (89΄ Μάνο), Χουτεσιώτης, Τριπολίτης (70΄ Κατωτικίδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι. (89΄ Καφάλας), Ζερβός, Καμμάς (46΄ Φάκκας) Καλοπήτας, Μπιγκό (84΄ Καπιώτης), Μπάρδης, Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι, Μπεννούρ, Ευαγγελίδης Σ.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments