Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Έκανε επίδειξη δύναμης! (pics)

Έκανε επίδειξη δύναμης! (pics)

0
kleanthis diagoras ginaikes
Dodekanisos

Ένα εύκολο και ευχάριστο βράδυ πέρασαν οι «κυανέρυθρες» στο κλειστό της Κρεμαστής αφού κέρδισαν με 3 – 0 σετ τον Κλεάνθη Παραδεισίου στο πλαίσιο της συνέχειας του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενες δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση αφού η διαφορά των πόντων στα σετ ήταν μεγάλη. Ειδικότερα:
1ο ΣΕΤ
Όλα έδειχναν στο ξεκίνημα ότι ο αγώνας θα ήταν ντέρμπι αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους 6 πρώτους πόντους (3-3). Οι φιλοξενούμενες όμως λίγο αργότερα μπήκαν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά (3-5) και από τότε δεν ξαναβρέθηκαν πίσω. Τα επιθετικά λάθη από τις γηπεδούχες ήταν πολλά και έτσι οι παίκτριες του «γηραιού» βρέθηκαν στο +5 (6-11). Οι παίκτριες του Κλεάνθη αντέδρασαν αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν στις μάχες που έγιναν στο φιλέ. Η διαφορά αυξάνονταν συνέχώς και με δύο συνεχόμενους άσους της Νεφέλης Δικαστοπούλου έφθασε στους 9 πόντους (13-22). Όλα έδειχναν πως είναι θέμα χρόνου η κατάκτηση του πρώτου σετ. Οι Παραδεισιώτισες αντέδρασαν όμως παίρνοντας κάποιους πόντους αλλά ήταν αργά και έτσι γράφτηκε το 19-25.
2ο ΣΕΤ
Παρ’ όλη τη μεγάλη διαφορά όμως στο σκορ γινόντουσαν μεγάλες φάσεις, σε αυτό τουλάχιστον το σημείου του αγώνα. Η διαφορά έφθασε ακόμα και στους 16 πόντους για τις «κυανέρυθρες» (2-18). Οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν αρκετούς πόντους, αλλά τέτοια σετ δεν χάνονται κ ο Διαγόρας έκανε το 0-2 με 13-25.
3ο ΣΕΤ
Ο Διαγόρας και πάλι μπροστά στο σκορ και σε αυτό το σετ, αν και οι παίκτριες του Κλεάνθη …ταλαιπώρησαν τις φιλοξενούμενες. Αυτές όμως είχαν τον τρόπο πάντα να ολοκληρώνουν τις επιθέσεις τους (4-8). Οι γηπεδούχες δεν έβρισκαν επιθετικές λύσεις και οι παίκτριες του Διαγόρα με πολύ καλό μπλοκ πήραν διαφορά ασφαλείας με 8 πόντους (6-14). Το καλύτερο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να φθάσουν στο -6 (14-20). Οι παίκτριες του Μανώλη Χατζημανώλη, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασαν το έλεγχο πήραν και το τρίτο σετ με 17-25.
Τα σετ του αγώνα: 19-25 (25′), 13-25 (20′), 17-25 (22′)
Διαιτητές: Σ. Σταματίου, Ν. Χατζησταυρίδης, Σ. Πάττας
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης (Μ. Κοκκολάκης): Τζανουδάκη Α., Φουντουραδάκη Κ., Ζακίλα Φ., Τζανουδάκη Μ., Μπουγούρη Σ., Ακαϊ Γ., Φλεβάρη Α., Καππά Χ., Τσιράκου Β., Γιωργάκη Α., Ορφανού Δ.
Γ.Σ. Διαγόρας (Μ. Χατζημανώλης): Χανιωτάκη Α., Καραγιάννη Μ., Δικαστοπούλου Ν., Ζωάννου Ε., Καντζίδου Ε., Μιτσκίδου Ε., Παναγίδου Χ., Μαλακωνακη Ε., Αλαφάκη Δ., Καζακίδου Μ., Ανθούλη Χ., Τζωρζή Δ.

Φώτης Αντωνάς

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/kleanthis_diagoras_ginaikeio/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments