Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Είχε ψυχή ο ΠΑΣ Ασκληπειού

Είχε ψυχή ο ΠΑΣ Ασκληπειού

0
rodos pas
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό κατάφερε να πάρει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ο ΠΑΣ Ασκληπειού ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 -1 στο παιχνίδι που έδωσε με τη Ρόδο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Οι παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη έπαιξαν ψυχωμένα απέναντι σε μια μέτριο Ρόδο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε σε γενικές γραμμές ωραίο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν ο ΠΑΣ ο οποίος επιβεβαίωσε έτσι το πόσο επικίνδυνος ήταν στην …κόντρα επίθεση. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και χωρίς να εντυπωσιάσουν κατάφεραν να «απαντήσουν» δέκα λεπτά αργότερα παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το 1 – 1, η Ρόδος συνέχισε να είναι επιθετική αλλά ήταν φανερό πως είχε πρόβλημα να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Η γραμμή κρούσης σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν είχε αυτή τη φορά τη φαντασία να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.
Η ομάδα του ΠΑΣ έδειξε τις προθέσεις της από νωρίς. Μόλις στο 5’ ο Ταγκάεφ βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς με το πλασέ που επιχείρησε την έστειλε να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στις ευκαιρίες στο 22’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκάιδας βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά το αδύναμο σουτ που επιχείρησε δεν ήταν δυνατό να ανησυχήσει τον Χατζηπέτρο ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 25’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν μετά από σέντρα του Βακιάνη από τα αριστερά, ο επερχόμενος Καστανίδης δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 40’ ο Ευγενικός έκανε ένα σουτ από καλό σημείο (μετά από λάθος της άμυνας) αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα (στο 45’) ο Κουρέτας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Χατζηπέτρος με ωραία εκτίναξη στη γωνιά του κατάφερε να αποκρούσει.
Στις αρχές της επανάληψης (στο 48’), ο Παπαστεφάνου ελίχθηκε ωραία στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Χατζηπέτρος απόκρουσε.
Στο 52’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε ένα διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 55’ ο Βακιάνης έκανε σέντρα από τα δεξιά, οι αμυνόμενοι απόκρουσαν προσωρινά αλλά ο Κουκουτσέλας με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0 – 1.
Στο 65’ ο Βασιλαράκης έκανε μια επέλαση από τα δεξιά. Απέφυγε δυο αντιπάλους και «έκοψε» τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Ευγενικός δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 1 – 1.
Στο 73’ ο Κουρέτας έκανε ένα ωραίο ξαφνικό μακρινό σουτ όμως η μπάλα «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Από εκεί και πέρα αν και η Ρόδος κέρδισε κάποια φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή, δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί.
Καλύτεροι της Ρόδου οι Βασιλαράκης και Ευγενικός. Άρεσαν από τον ΠΑΣ οι Ταγκάεφ, Κουκουτσέλας και Βακιάνης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης και «βοηθοί» του ήταν οι Στέργος Γιακουμάκης και Χρήστος Κασιώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάιδας, Κουρέτας, Σώτα, Παπαδημητρίου., Ευγενικός, Γιώργος Καντιμοίρης, Παπαστεφάνου (59’ Νικηταράς), Βιτσέντζος, Βασιλαράκης
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Χατζηπέτρος, Μαλαμής, Μάκρας (36’ λ.τ. Καψαλάκης), Πιτσουρδάκης, Μελισσάς, Γιώτας, Καστανίδης (85’ Πεταλάς), Καρπαθάκης, Κουκουτσέλας (91’ Πολυχρόνης), Ταγκάεφ, Βακιάνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments