Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είχαμε πολύ καλό κλίμα»

«Είχαμε πολύ καλό κλίμα»

0
xristodoulou_lefteris
Dodekanisos
Την άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Δωδεκανήσου καθώς και για την πορεία της ομάδας του τον ΑΣ Χάλκης, κατέθεσε στο www.news12.gr ένας από τους πρωταγωνιστές της, ο Λευτέρης Χριστοδούλου. Ιδού τι μας είπε:
Πως είδες το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας;
Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει η τελική κατάταξη της βαθμολογίας, αν και ξεχώρισαν από νωρίς οι 3 ομάδες που ανέβηκαν, συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες με ομάδες που ήταν χαμηλά στην βαθμολογία.
Σας αφήνει πικρία το γεγονός ότι δεν κατακτήσατε τον τίτλο;
Ο αρχικός στόχος της ομάδας δεν ήταν ο πρωταθλητισμός αλλά μετά από μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, μετά τις πρώτες αγωνιστικές είδαμε οτι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε την άνοδο και το καταφέραμε, είμαστε ευχαριστημένοι με την δεύτερη θέση και δεν μας αφήνει πικρία .
Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας και ο ΑΣ Χάλκης ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1;
Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παιχτών, λειτουργούσαμε σαν σύνολο για το καλό της ομάδας και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν.
Πιστεύεις ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη;
Σίγουρα η νέα χρόνια θα είναι αρκετά πιο δύσκολη ,η Α1 έχει πολύ καλές ομάδες, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε από νωρίς για να μην κινδυνεύσουμε.
Έχεις ένα σχόλιο για την Δωδεκανησιακή Διαιτησία;
Υπάρχουν κάποιοι διαιτητές που μπορούν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο , αλλά θα σταθώ στους νεαρούς που μας σφύριξαν στις τελευταίες αγωνιστικές , τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη σου φετινή στιγμή;
Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν έπαθα κάκωση συνδέσμου στην ποδοκνημηκή και χρειάστηκε να μείνω εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, η καλύτερη στιγμή ήταν φυσικά η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία της Δωδεκανήσου.
Θα ήθελες να παραμείνεις στην Χάλκη. Αν ναι, από τι θα εξαρτηθεί κάτι τέτοιο;
Είναι η δεύτερη χρόνια που αγωνίζομαι στον ΑΣ Χάλκης και είμαι περήφανος που έχει φτάσει στην Α1, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν ξέρω αν μου επιτρέπουν να παραμείνω εκεί και τη νέα χρόνια.
Είσαι ικανοποιημένος από την φετινή δική σου παρουσία;
Ναι είμαι αρκετά ικανοποιημένος, πιστεύω έκανα καλό πρωτάθλημα με αρκετά παιχνίδια στα πόδια μου, αν και με στεναχώρησε ο τραυματισμός μου στα μέσα του πρωταθλήματος.
Ποιοι είναι οι ποδοσφαιρικοί σου στόχοι;
Οι σπουδές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να δω το ποδόσφαιρο επαγγελματικά άλλα θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο όσο μπορώ χωρίς τραυματισμούς.
Τι πιστεύεις για τις δυο μεγάλες ομάδες του νομού μας, Διαγόρα και Ρόδο;
Οι οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας επηρεάζουν και τις ομάδες μας που βρίσκονται στις επαγγελματικές κατηγορίες , άποψη μου είναι , αν και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις , να γίνει ένωση μεταξύ τους. Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο news12.gr, εύχομαι καλό καλοκαίρι!

ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments