Αρχική Videos “Είτε είναι τρελός, είτε πάσχει από άνοια!”

“Είτε είναι τρελός, είτε πάσχει από άνοια!”

0

«Πρέπει να είναι τρελός ή να πάσχει από άνοια στο τελευταίο στάδιο!». Αυτό ήταν το σχόλιο του Ντάναλντ Τραμπ μετά την τοποθέτηση που έκανε νωρίτερα ο Τζο Μπαϊντεν ο οποίος σε ομιλία του είπε πως ο «Τραμπ και οι υποστηρικτές του κινήματος «Κάνε την Αμερική Μεγάλη ξανά» αντιπροσωπεύουν εξτρεμισμό που αποτελεί απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τόνισε ότι σέβεται τους συντηρητικούς Ρεπουμπλικάνους, αλλά ότι όσοι υποστηρίζουν το αναφερόμενο κίνημα καταστρέφουν τη δημοκρατία, καλώντας τον λαό να ψηφίσει και να αγωνιστεί για τη σωτηρία των ΗΠΑ». Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε ότι κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον Μπάιντεν ότι αν δεν θέλει να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά, τότε σίγουρα δεν πρέπει να εκπροσωπεί τις ΗΠΑ. Τα λόγια του Μπάιντεν προκάλεσαν ένα μπαράζ κριτικής στο Twitter και από τους βουλευτές των Ρεμπουπλικανών.

«Απόψε, ο Τζο Μπάιντεν υβρίζει εκατομμύρια Αμερικανούς σε μια διχαστική και οργισμένη ομιλία που ήταν αποκομμένη από την πραγματικότητα των πολιτικών του αποτυχιών», έγραψε ο γερουσιαστής Ted Cruz (R-Texas) . «Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να αποκαταστήσει την ψυχή του έθνους, τον ενδιαφέρει μόνο να βάλει τους συμπατριώτες του Αμερικανούς ο ένας εναντίον του άλλου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments