Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Είπαν καλό καλοκαίρι οι Πάνθηρες!

Είπαν καλό καλοκαίρι οι Πάνθηρες!

0
Dodekanisos

Με ένα πολύ ωραίο εσωτερικό τουρνουά το οποίο έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, οι Πάνθηρες είπαν “καλό καλοκαίρι” και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή χειμώνα, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να πάμε σε μια πιο …κανονική αγωνιστική περίοδο.

Στους αγώνες που έγιναν και που παρακολούθησαν οι γονείς αλλά και οι φίλοι του συλλόγου, συμμετείχαν τα παιδιά όλων των τμημάτων του συλλόγου, τα οποία χωρίστηκαν μεταξύ τους παίρνοντας ονομασίες από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια και όλα τα παιδιά ξεδίπλωσαν όσο μπορούσαν καλύτερα το ταλέντο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους δόθηκαν μετάλλια και στις νικήτριες ομάδες κύπελλα. Κατά την διάρκεια των απονομών, ο γενικός διευθυντής Νίκος Καρπαθάκης απένειμε ειδική πλακέτα στον πρόεδρο του συλλόγου, επιχειρηματία Κωνσταντίνο Διάκου προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την μεγάλη του βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση.

Επίσης τιμήθηκε ο φροντιστής και πατέρας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αγγελάκη, Βασίλης, για την μεγάλη του αφοσίωση στην ομάδα. Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στους προπονητής Σταμάτη Κουρδουνάκη και Αντώνη Βέτσικα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments