Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είναι όλα ανυπόστατα!»

«Είναι όλα ανυπόστατα!»

0
vathi endekada
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι ο Γιάννης Χατζησμάλης θα είναι προπονητής του ΑΟ Βαθύ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νομικός Ρήγας. Αναλυτικά αναφέρει:
«Με αφορμή τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που φέρουν τον προπονητή του συλλόγου μας κ. Χατζησμάλη Ιωάννη, να βρίσκετε μετέωρος όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στο πόστο του προπονητή της ανδρικής ομάδας μας, έχω να δηλώσω ότι τα σενάρια αυτά κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Ο κ. Χατζησμάλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Α προπονητής του συλλόγου μας.
Παράλληλα σε συνεργασία διοίκησης και προπονητή έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περιόδου, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ενώ θα υπάρξει και προώθηση 5-6 ποδοσφαιριστών από το εφηβικό τμήμα. Τέλος με αφορμή τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια τους ώστε να εκλεγώ πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε αριθμό σταυρών με τη νέα δημοτική αρχή που εξελέγη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments