Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είναι ντροπή αυτά που έγιναν!»

«Είναι ντροπή αυτά που έγιναν!»

7
13
Dodekanisos

Έξω φρενών με τον προπονητή του ΑΟ Βαθύ Γιάννη Χατζησμάλη αλλά και γενικότερα με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σημερινό παιχνίδι, είναι ο τεχνικός του Κολοσσού Κάστρου Κώστας Πάττας. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, χαρακτηριστικά κατήγγειλε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου με όλες τις απουσίες και τα προβλήματα που είχαμε. Όσοι ήτανε στην αποστολή έδωσαν και τη ψυχή τους. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ντροπή και αλητεία. Δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει το παιχνίδι αν δεν δεχόμασταν γκολ. Εάν ήταν ο Κολοσσός Κάστρου στη θέση του ΑΟ Βαθύ θα έτρωγε δεκαεννιά κόκκινες. Είναι ντροπή άνθρωποι που δεν ξέρω αν έχουν δίπλωμα, να παίρνουν βαθμούς έτσι όπως τους πήρανε. Επειδή είμαι και μέλος και το δ.σ. των προπονητών θα ψάξω μα βρω αν έχει δίπλωμα ο Γιάννης Χατζησμάλης. Είναι ντροπή να είναι προπονητής αυτός ο άνθρωπος. Το πήρε το Χ μόνος του και συγχαρητήρια αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έβριζε τους παίκτες μου την ώρα του αγώνα και τους χτυπούσε. Ο διαιτητής ήταν μπροστά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί φοβήθηκε. Ειδικά ο «βοηθός» ο κ. Ατσαλάκης ήταν μπροστά όταν παίκτες του ΑΟ Βαθύ όταν χτυπούσαν έναν δεκαεπτάχρονο δικό μας παιδί και δεν έκανε τίποτα. Ο Κολοσσός και ο Πάττας παίζουν μόνο για την ιστορία τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

Ο Κολοσσός και ο Πάττας παίζουν μόνο για την ιστορία τους»……………sugnomi re paidia o kollosos ti istoria exei????

Kolossos
Kolossos
10 years ago

Ακόμα εχει μικρή χρονικά ιστορία αλλα τουλάχιστον καθαρή …..

makis
makis
10 years ago

dn nomizo na einai kai toso kathari……………….500……..ksereis esu……………

mortis
mortis
10 years ago

ti kathari re pedia exete imerominia lixis!ase tis pistolies pou rihete kathe xrono!

geo
geo
10 years ago

φίλε Παττα στον πρώτο αγώνα μεταξύ σας έβριζες τον Χατζησμάλλη από το πρώτο λεπτό, με χυδαίες εκφράσεις. εγώ είμαι ουδέτερος φίλαθλος και έτυχε να δω το ματς. οπότε μην λες μόνο τα μισά….

dimos3
dimos3
10 years ago

mortis einai enas anyparktos pou apla milaei…ante re pes mas poious pistoliasame???re magka maki ante pes mas ti einai ta 500…den ntrepeste ligo re noumera pou milate gia ton kolosso…i omada tou kolossou einai ka8ari giati apoteletai apo nea paidia pou bazoun lefta aptin tsepi tous…den perimenoume kammia epidothsh dimotiki i otidipote allo…stirizomaste stis tsepes mas lamogia kai stous pollous xorigous mas pou mas empisteyontai giati eimaste ka8aroi…oso gia sena pou eisai kai kala oudeteros eisai pseutis…oudepote eyrise o pattas ton xatzismali…alla sas ponaei o kolossos…e tin triti loipon 8a deite poios einai o kolossos…kai 8a fobh8eite pragmatika

γενικος
γενικος
10 years ago

Pali milate xwris na deixnete poioi eistai xestes mono etsi milate enantia sthn omada mas .. morti.. maki .. k den kserw poios allos xestis tha ksanagrapsei