Αρχική Videos “Είναι καιρός να σταματήσουμε να ξοδεύουμε δις στην Ουκρανία!”

“Είναι καιρός να σταματήσουμε να ξοδεύουμε δις στην Ουκρανία!”

0

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πρέπει να σταματήσουν να ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για να στηρίξουν τις αρχές στο Κίεβο, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Φλόριντα. «Είναι απαραίτητο να επιλυθεί άμεσα η σύγκρουση», τόνισε, ενώ επανέλαβε ότι θα μπορούσε να επιλύσει το όλο θέμα μέσα σε ένα διάστημα 24 ωρών.

«Νομίζω ότι θα μπορούσα να λύσω αυτό το πρόβλημα σε 24 ώρες. Αλλά η περαιτέρω διάθεση χρημάτων σημαίνει καθυστέρηση της επίλυσης της κατάστασης. Καθυστερεί πολλά πράγματα, αλλά οδηγεί επίσης σε όλο και περισσότερους θανάτους καθημερινά. Η Ρωσία δεν θα είχε εξαπολύσει ποτέ ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία αν η κυβέρνησή μου ήταν στο τιμόνι των ΗΠΑ».

Ο Τραμπ υποσχέθηκε ότι, εάν επανεκλεγεί πρόεδρος, θα τηλεφωνήσει στον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο τηλέφωνο «το ίδιο βράδυ» προκειμένου να συναντηθούν και να επιλύσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Στο μεταξύ, υπήρξαν τουλάχιστον 18.955 θύματα αμάχων από την έναρξη της πλήρους κλίμακας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία , σύμφωνα με το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR). Η έκθεση αναφέρει τον αριθμό των θυμάτων ως 7.199 νεκρούς και 11.756 τραυματίες , αλλά πιστεύει ότι οι πραγματικοί αριθμοί είναι σημαντικά υψηλότεροι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments