Αρχική Επικαιρότητα “Είναι αρκετά άνδρας για να καταθέσει;”, απίστευτη δήλωση Pelosi για Trump

“Είναι αρκετά άνδρας για να καταθέσει;”, απίστευτη δήλωση Pelosi για Trump

0
Dodekanisos

Μια δήλωση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις έκανε η πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι, με αφορμή την κλήτευση που έχει ο Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να καταθέσει καταθέσει ενώπιον της επιτροπής υπό την ηγεσία των Δημοκρατικών που ερευνά την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Χαρακτηριστικά, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο MSNBC τόνισε τα εξής:
«Δεν νομίζω ότι είναι αρκετά άντρας για να εμφανιστεί. Δεν νομίζω ότι οι δικηγόροι του θα θέλουν να εμφανιστεί επειδή πρέπει να καταθέσει ενόρκως. Θα δούμε αν είναι αρκετά άντρας για να εμφανιστεί».

Η επιτροπή εξέδωσε κλήτευση καλώντας τον Τραμπ να καταθέσει πριν από τις 14 Νοεμβρίου. Αν και ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής, έστειλε μια επιστολή στον πρόεδρό της, τον εκπρόσωπο του Μισισιπή, Bernie Thompson, μια εβδομάδα πριν, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Αποκαλώντας τα μέλη της επιτροπής «πολύ κομματικά», ο Τραμπ υπερασπίστηκε τους διαδηλωτές της 6ης Ιανουαρίου ως «σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς πατριώτες» και καταδίκασε τους Δημοκρατικούς επειδή δεν διερεύνησαν τους ισχυρισμούς του για εκλογική νοθεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments