Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Είναι απίθανο να επανέλθουμε φέτος!”

“Είναι απίθανο να επανέλθουμε φέτος!”

0
Dodekanisos

Απίθανο θεωρεί το ενδεχόμενο να εκκινήσουν και πάλι τα φετινά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ο προπονητής του Ευαγόρα Γιάννης Κουμέντος. Αυτό τονίζει ο ίδιος με δηλώσεις του στο news12 εκφράζοντας την απαισιοδοξία του αλλά και τον προβληματισμό του για τα πολλά κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής είπε τα εξής:
“Δεν ήταν έκπληξη το ότι σταμάτησαν τα πρωταθλήματα. Ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε όλοι. Απλώς ελπίζαμε ότι δεν θα προχωρήσουν τόσο πολύ τα κρούσματα. Υπάρχουν σοβαρά λάθη που έχει κάνει η κυβέρνηση βέβαια, με το άνοιγμα των συνόρων χωρίς όρια. Νιώθω ότι πήρε η μπάλα και εμάς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, βλέποντας τα κρούσματα παγκοσμίως να έχουν φθάσει στα 50.000.000 είναι λίγο οξύμωρο να συζητάμε για ποδόσφαιρο και ειδικά ερασιτεχνικό. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση πως κάποιοι άνθρωποι ακόμα και τώρα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο ιός”.

Μιλώντας για την επόμενη η ημέρα, τόνισε τα ακόλουθα:
“Είναι απίθανο να επανέλθουμε. Πιστεύω ότι θα χαθεί όλη η φετινή χρονιά. Δυστυχώς. Ακόμα και το εμβόλιο να βγει, απαιτείται ένας χρόνος για να το αξιολογήσουμε. Το θεωρώ απίθανο να παίξουμε ξανά φέτος. Έχω δώσει ένα πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές για την καραντίνα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το πρωτάθλημα. Είναι μόνο για ατομική άθληση των παικτών προκειμένου να κρατήσουν τη φόρμα τους όχι για να παίξουμε αλλά για τον εαυτό τους και μόνο”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως με πιο αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα θα ήταν εφικτό να παίξουμε και πάλι μπάλα, απάντησε ως εξής:
“Δεν μπορώ να το πω. Δεν ξέρω. Είμαστε ερασιτέχνες και …ερασιτεχνικά είναι και το πρωτόκολλα που ακολουθούμε. Ας μην λέμε …παραμύθια τώρα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα από ένα ερασιτεχνικό σωματείο να ελέγξει σωστά τους παίκτες και να ακολουθήσει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Εδώ δεν υπήρχαν λεφτά για τη διαιτησία όπως φάνηκε στις πρώτες αγωνιστικές”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments