Αρχική Videos “Είναι αδύνατο να σκεφθεί κάποια χώρα να συλλάβει τον Πούτιν”

“Είναι αδύνατο να σκεφθεί κάποια χώρα να συλλάβει τον Πούτιν”

0

«Είναι αδύνατο να σκεφθεί κάποια χώρα να συλλάβει τον Βλαντιμίρ Πούτιν», επεσήμανε με δηλώσεις του στον Σερβοβόσνιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ATV, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ! Περιέγραψε μάλιστα το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ως μαριονέτα στα χέρια της «συλλογικής Δύσης» που χρησιμοποιείται για να αυξήσει την πίεση στη Ρωσία.

«Υπάρχουν ορισμένες χώρες που έχουν μια πολύ σοβαρή έλλειψη κυριαρχίας και ως εκ τούτου θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να εκτελέσουν ένα ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν αν είχαν την ευκαιρία. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό είναι αδύνατο», είπε μεταξύ άλλων ο Πεσκόφ και πρόσθεσε και τα εξής:
«Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο, μια από τις μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις στον κόσμο. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιος θα σκεφτόταν σοβαρά να εκτελέσει αυτό το ένταλμα σύλληψης».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην πρόοδο της στρατιωτικής επιχείρησης:
«Θα ρωτήσετε γιατί οι Ρώσοι ενεργούν τόσο αργά. Επειδή οι Ρώσοι δεν κάνουν πόλεμο. Η μάχη σε έναν πόλεμο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι ολοκληρωτική καταστροφή υποδομών, είναι ολοκληρωτική καταστροφή πόλεων. Δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς προσπαθούμε να διατηρήσουμε την υποδομή. Και δεύτερον, προσπαθούμε να σώσουμε ζωές», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments