Αρχική Videos “Είμαστε τυχεροί που έχουμε …τον Φάουτσι!”

“Είμαστε τυχεροί που έχουμε …τον Φάουτσι!”

0

Θέση υπέρ του Άντονι Φάουτσι μετά τις αναρτήσεις του Έλον Μασκ στο twitter, πήρε ο Λευκός Οίκος μέσω δηλώσεων που έκανε η γραμματέας τύπου Karine Jean-Pierre. Ο Μασκ είχε αναφέρει πως ο Φάουτσι «θα πρέπει να διωχθεί» καθώς υποστήριξε ότι «είπε ψέματα στον κόσμο για το θέμα της προέλευσης του κορωνοϊού» με την Karine Jean-Pierre να λέει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αυτές οι επιθέσεις του Μασκ είναι προσωπικές και είναι επικίνδυνες τόσο για τον Δρ. Φάουτσι όσο και για άλλους επαγγελματίες της δημόσιας υγείας. Είναι κάτι …αηδιαστικό και δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα».

Η ίδια πρόσθεσε και τα εξής:
«Ο Φάουτσι έχει αφιερώσει σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του στη δημόσια διοίκηση. Η δουλειά του για τις μολυσματικές ασθένειες, από το HIV/AIDS έως τον Covid, έχει σώσει αμέτρητες ζωές. Η Αμερική είναι τυχερή που αφιέρωσε το εξαιρετικό ταλέντο του στη δημόσια υγεία».
Ο Φάουτσι  θα αποσυρθεί από την κυβερνητική του θέση στο τέλος του έτους, λίγο πριν αναλάβουν οι Ρεπουμπλικάνοι – οι οποίοι υποσχέθηκαν να κάνουν ακροάσεις για τον χειρισμό της πανδημίας από τον ίδιο. Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι συγκρούστηκαν με τον Φάουτσι σε ακροάσεις στο Κογκρέσο.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments