Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαστε στον δυσκολότερο όμιλο»

«Είμαστε στον δυσκολότερο όμιλο»

5
paraskevopoulos dimitris
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο 1ος όμιλος στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα του είναι πιο δύσκολος από τον 2ο εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ιάλυσου Δημήτρης Παρασκευόπουλος. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:
«Κατά τη γνώμη μου συμμετέχουμε στον δυσκολότερο όμιλο από τους δυο της Α’ Κατηγορίας. Θεωρητικά βέβαια γιατί όλα αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν με προβληματίζει καθόλου όμως αυτό και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι θα ήθελα να συμμετέχουμε στον άλλο όμιλο. Πιστεύω ότι το ρόστερ μας είναι λίγο μικρό για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος όμως θεωρώ ότι τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν»
Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα, ο κ. Παρασκευόπουλος είπε:
«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα διότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα χρειαστεί διάρκεια στην απόδοση για να μπορεί να είναι κάποιος μέσα στην τετράδα αρχικά και κατόπιν να φύγει για τα μπαράζ και να διεκδικήσει την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας από την αρχή του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KORES
KORES
10 years ago

MEGALE EXETE NA FATE XILO FETOS SKORPIOI ADIKA PALI FETOS XAXAXXAXAXAXA

scorpios
scorpios
10 years ago

ela me tin opisthen…

KORES
KORES
10 years ago

SKORPIOS PES TIN MAMA SOU NA FTAXI FAKES KAI FASOLADA KAI ELA NA KLASIS TA @@

ialisos
ialisos
10 years ago

toso poli mas fovaste kai asxoliste sinexeia mazi mas??toulaxiston pes mas ti omada ipostirizeis gia na kseroume kai apo poious tha fame ksilo!!!

scorpios
scorpios
10 years ago

toulaxiston otan teleiosei to protathlima tha kserete pou na apeytheinthite gia na kidepsete ta oneira sas gia titlo!!Min anxoneste tha sas kanoume kales times…