«Είμαστε στον δυσκολότερο όμιλο»

5
paraskevopoulos dimitris

Την άποψη ότι ο 1ος όμιλος στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα του είναι πιο δύσκολος από τον 2ο εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ιάλυσου Δημήτρης Παρασκευόπουλος. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:
«Κατά τη γνώμη μου συμμετέχουμε στον δυσκολότερο όμιλο από τους δυο της Α’ Κατηγορίας. Θεωρητικά βέβαια γιατί όλα αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν με προβληματίζει καθόλου όμως αυτό και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι θα ήθελα να συμμετέχουμε στον άλλο όμιλο. Πιστεύω ότι το ρόστερ μας είναι λίγο μικρό για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος όμως θεωρώ ότι τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν»
Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα, ο κ. Παρασκευόπουλος είπε:
«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα διότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα χρειαστεί διάρκεια στην απόδοση για να μπορεί να είναι κάποιος μέσα στην τετράδα αρχικά και κατόπιν να φύγει για τα μπαράζ και να διεκδικήσει την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας από την αρχή του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

5 ΣΧΟΛΙΑ