Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Είμαστε πολύ υπερήφανοι!»

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι!»

0
diakogeorgiou3
Dodekanisos

Την προπόνηση του Α.Σ. Δωδεκάνησος επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής και περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο οποίος συνεχάρη τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας για την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Ο κ. Διακογεωργίου μίλησε με τους αθλητές και τους τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης σε κάθε τους προσπάθεια, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φάιναλ-φορ, που θα διεξαχθεί στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή 30 Μαΐου έως και την Κυριακή 1 Ιουνίου. «Είμαστε υπερήφανοι για σας και θέλουμε να ξέρετε ότι η διοικούσα επιτροπή είναι πάντα δίπλα σας. Κάνατε σπουδαίες προσπάθειες και οδηγήσατε την ομάδα στην κορυφή του ομίλου. Θέλουμε από εσάς να δείξετε τον ίδιο ζήλο και στο φάιναλ-φορ και να οδηγήσετε την ομάδα για μία ακόμη φορά στην πρώτη θέση», ήταν τα λόγια του Κάλλιστου Διακογεωργίου.
Εξάλλου, η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της, η οποία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής η αποστολή θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα παρουσιαστεί πλήρης στη Θεσσαλονίκη, αφού στη διάθεσή του Γιώργου Χατζηκαλημέρη θα τεθούν κανονικά ο Κώστας Ζαραγκότας και ο Νίκος Δαούλας, οι οποίοι θα μεταβούν οδικώς από τη Λάρισα στη συμπρωτεύουσα, όπως και ο Μανώλης Στυλιανακάκης, που προπονείται κανονικά στη Ρόδο με τους συμπαίκτες του.
Αύριο στις 20:00 πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Δωδεκάνησος, στο οποίο θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments