Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Είμαστε ο Κλεάνθης και επιδιορθώσαμε και αυτό το πρόβλημα μόνοι μας”

“Είμαστε ο Κλεάνθης και επιδιορθώσαμε και αυτό το πρόβλημα μόνοι μας”

0
Dodekanisos

Οι άνθρωποι του Κλεάνθη από μόνοι τους κατάφεραν και αποκατέστησαν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου Παραδεισίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 πιθανόν ανεμοστροβιλος πέρασε από το γήπεδο Παραδεισίου και δημιούργησε ζημιές στην σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου μας. Άμεσα ζητήσαμε από τους αρμόδιους φορείς με επίσημο έγγραφο μας να έρθουν να καταγράψουν την ζημιά και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για επιδιόρθωση.
Μετά από 10 μέρες εμφανίστηκε συνεργείο του Δήμου ώστε να μας πει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Επειδή, όμως είμαστε ο Κλεάνθης και όλα αυτά τα χρόνια συντηρούμε το γήπεδο μόνοι μας καταφέραμε και επιδιορθώσαμε και αυτό το πρόβλημα, έστω και με λίγη καθυστέρηση.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπρόεδρο της ομάδας μας Τσαμπικο Δρακο που έκανε ό,τι χρειάζονταν ώστε να επαναφέρουμε την ασφάλεια στο γήπεδο μας.. Όπως και κάποιους ιδιώτες συγχωριανούς μας που βοήθησαν με τις ενέργειες τους.
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης που βιώνουμε.

Παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του χωριού μας και όχι μόνο πως από Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 θα λειτουργήσει το Στέκι της ομάδας μας στην Πλατεία Παραδεισίου από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments