Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαστε μέσα στους στόχους μας!»

«Είμαστε μέσα στους στόχους μας!»

0
stavrianos3
Dodekanisos

Την άποψη πως ο Άρης Αρχαγγέλου βρίσκεται μεσα στους στόχους που έθεσε από την αρχή της σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του στη news12 sports ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σταυριανός. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις μετεγγραφές που πιθανών θα γίνουν στους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικα.
«Το ξεκίνημα πιστεύω δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Θεωρώ πως μπορούσαμε να είχαμε αρχίσει καλύτερα, παρόλ΄αυτά όσο περνούσαν οι αγωνιστικές βρίσκαμε τον εαυτό μας παίρνοντας τους βαθμούς που μας έφτασαν στην 6η θέση στο πρωτάθλημα. Από του χρόνου θα κοιταξουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι φέρνοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».
Σχετικά με τους στόχους και τις μετεγγραφές που πιθανών θα γίνουν :
«Οσον αφορά τους στόχους μας, είμαστε μέσα σε αυτούς, βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Στο κύπελλο που είναι ο βασικός, προκριθήκαμε ήδη στην 5η φάση του θεσμού. Τώρα για τις μετεγγραφές, είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα κινηθούμε στην απόκτηση κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments