Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ “Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο σπουδαίο διεθνές τουρνουά”

“Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο σπουδαίο διεθνές τουρνουά”

0
Dodekanisos

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη του I.T.F. Junior Rhodes Cup και η προετοιμασία για την διοργάνωση συνεχίζεται στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του I.T.F. Senior S200, σειρά παίρνουν τα μελλοντικά «αστέρια» του παγκόσμιου τένις. Ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Α. και διευθυντής των αγώνων Μιχάλης Πανάγος απευθύνει το δικό του χαιρετισμό:

«Σας καλωσορίσουμε στο νοτιότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη φιλόξενη για όλο τον κόσμο Ρόδο. Στη σύγχρονη αυτή ευρωπαϊκή κοινωνία που θεωρεί τον αθλητισμό ως βασικό κοινό στοιχείο διαδρομής, απαλλαγμένο από διάφορες προκαταλήψεις χρώματος, θρησκειών, πολιτικής και φανατισμούς. Θεωρώ προνόμιο και τιμή να απευθύνω αυτό το χαιρετισμό με την τετραπλή μου ιδιότητα ως πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου, ως αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α., ως εκπαιδευτικός αλλά και ως πολίτης αυτού του νησιού. Αυτό το νησί στην αρχαία Ελλάδα ανέδειξε πολλούς Ολυμπιονίκες και ακόμη και σήμερα οι επιδόσεις των αθλητών μας συχνά διαψεύδουν τα στατιστικά στοιχεία.

Το σωματείο μας που ιδρύθηκε το 1949, φιλοξένησε σημαντικά γεγονότα όπως το Davis Cup το 1987 μεταξύ των ομάδων της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου, τα Island Games το 2007 και το ATP Challenger Aegean Tennis Cup το 2009 και το 2010 με τη συμμετοχή κορυφαίων επαγγελματιών όπως ο Grigor Dimitrov, ο Benjamin Becker, ο Dudi Sela, ο Dustin Brown και πολλοί άλλοι. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θεωρούμε χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στη Ρόδο και τον σύλλογο μας, να συναντηθούμε και να αναπτύξουμε σχέσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο σπουδαίο διεθνές τουρνουά και καλωσορίζω στη Ρόδο όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα έρθουν, θα παίξουν. Καλή επιτυχία σε όλους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments