Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είμαστε αισιόδοξοι!»

«Είμαστε αισιόδοξοι!»

0
xastalis
Dodekanisos

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη ειδικά όταν παίζεις με μία δυνατή ομάδα όπως η Κύπρος!». Αυτή η ατάκα ανήκει στον προπονητή του Απόλλων Καλυθιών κ. Χρυσόστομο Χάσταλη, οποίος μέσω του news12.gr εξέφρασε την άποψη του για το εναρκτήριο παιχνίδι της Β’ Κατηγορίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη ,ειδικά όταν παίζεις με μία ομάδα όπως η Κύπρος η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Είναι μία ομάδα η οποία έχει αρκετούς ίδιους παίκτες, όμως έχει αλλάξει τον προπονητή και την φιλοσοφία της. Εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι όμως είμαστε αισιόδοξοι πως θα ξεκινήσουμε θετικά το νέο πρωτάθλημα».
Νοσοκομείο ο Απόλλωνας
Αρκετοί είναι ο παίκτες που δεν θα έχει στην διάθεση του , στο παιχνίδι με την Κύπρο ο προπονητής του Απόλλων Καλυθιών Χρυσόστομος Χάσταλής. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ταντίκη, Μιχαλά, Κοσμά, Στόϊο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ενώ εκτός μάχης τίθενται και οι Καντιμοίρης (πρόβλημα υγείας) και Τσακίρης (τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments