Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά”

0
Dodekanisos

Απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής προετοιμασία του Γ.Σ. Διαγόρας είναι ο προπονητής της ομάδας Στάθης Βλαχοδήμος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεσή των παιδιών και την όρεξη που δείχνουν στις προπονήσεις. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή παρέα και το κλίμα είναι οικογενειακό. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και μας ενδιαφέρει πολύ, αφού έχει θετικό αντίκτυπο μέσα στην ομάδα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αφού έχουν καταλάβει ότι οι στόχοι της ομάδας θα είναι υψηλοί. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα και την ένταξη του Αντώνη Χρύση στις προπονήσεις, οπότε και η προετοιμασία μας θα μπει στην τελική της ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι αθλητές αφομοιώνουν τη φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε στο παιχνίδι μας και πλέον έχουν ξεκινήσει τα εσωτερικά διπλά και μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις, θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά το Ροδίων Άθλησις και προσωπικά τον κ. Γιώργο Τριχιά για την παραχώρηση του αθλητή Άγγελου Εμίρογλου στην ομάδα μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments