Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!»

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!»

0
xatziantoniou1
Dodekanisos

Απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Δαμάγητου στην Β΄ Κατηγορία (2ος όμιλος) παρουσιάστηκε ο προπονητής του συλλόγου Βαγγέλης Χατζηαντωνίου με δηλώσεις του στο news12 sports. Ο ίδιος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την ομάδα του «καινούργια» ενώ μίλησε και για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν την μετεγγραφική περίοδο. Αναλυτικά.
Σχετικά με την εφετινή χρονιά:
«Σε γενικές γραμμές η λειτουργία και η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που περιμέναμε. Σίγουρα μας έχει πάει λίγο πίσω το πρόβλημα του γηπεδικού διότι όπως είναι γνωστό τα παιχνίδια και οι προπονήσεις μας γίνονται στο γήπεδο Κοσκινού. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, είμαστε μια καινούργια ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ευελπιστούμε να έχουμε την ίδια εικόνα και στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος».
Όσον αφορά την μετεγγραφική περίοδο πρόσθεσε:
«Την μετεγγραφική περίοδο θα γίνουν κάποιες αλλαγές ποδοσφαιριστών που πρέπει να μας κάνουν να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με κάποιους παίκτες που πιθανών και να τους αποκτήσουμε. Τις προσεχείς ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments