Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Στάδιο

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Στάδιο

1
diagoras_epeisodia
Dodekanisos

Τραγελαφικές καταστάσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Πανναξιακό. Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν ακόμα μια βαριά ήττα (1 – 5), ωστόσο το τελικό σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στα όσα έγιναν λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, στο 86’ και ενώ το πάντα είχαν κριθεί, μερίδα φιλάθλων προφανώς αγανακτισμένοι από τη νέα ήττα της ομάδας τους, εισήλθε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισε τους παίκτες των γηπεδούχων. Κάποιοι προσπάθησαν να διαφύγουν προς τα αποδυτήρια αλλά ο εξαγριωμένος κόσμος τους κυνήγησε μέχρι εκεί. Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον κόσμο και τελικά τα κατάφεραν μετά από περίπου δέκα λεπτά. Οι διαιτητές που μπήκαν στα αποδυτήρια βγήκαν και πάλι και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά.
Καλύτερος ο Πανναξιακός
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Νάξου ήταν καλύτερη από τον Διαγόρα. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι μπορούσαν να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Τα γκολ
Στο 39’ ο Καραγιάννης ανέτρεψε τον Καρούση στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αριανούτσος ( 0 – 1).
Στο 43’ ο Κεμαβόρ πάσαρε στον Δερμιτζάκη και αυτός από κοντά πέτυχε το 0 – 2.
Στο 53’ ήταν η σειρά του Κεμαβόρ να σκοράρει (πλασέ από κοντά) για να κάνει το 0 – 3 και στο 65’ ο Αριανούτσος με σουτ έκανε το 0 – 4. Ο Ιμεραλιλάϊ μείωσε με πλασέ για τον Διαγόρα στο 66’ (1 – 4) και στο 70’ από κάθετη πάσα του Δερμιτζάκη ο Καρούσης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1 – 5.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Χαλδαίος (Αραβίδης, Μαχαίρας) από την Αθήνα. Όταν επανάρχισε το παιχνίδι μετά την διακοπή, είδε την κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος λόγω του ότι διαπληκτίστηκε με κάποιον από τους φιλάθλους που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καραγιάννης (57’ Μπότσης), Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν, Καρπούζης, Σκυαλλαράκης, Καραγεωργίου (46’ Φλεβάρης), Ιμεραλιλάϊ, Διακάκης, Ζωάννου (46’ Χατζηπέτρος)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Boniaco, Τζωρμπατζάκης (78’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου (83’ Χαμιλοθώρης), Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης (82’ Τερόλη), Duka

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dionisis 20
dionisis 20
11 years ago

simera pragmatika enoiosa para poli megali ntropi pou eimai roditis.oxi den eimaste etsi oloi rodites etsi san autous tous legomenous filathlous pou eidate simera.o roditis filathlos xerei na krini pios einai o kaluteros kai na xeirokroti ean noiothoun pikria gia to theama pou parousiazei h omada tous mporoun na to ekfrasoun kosmia.oi pextes tis omadas tou diagora den ftene se tipota auta xeroun auta pezoun.oi aitioi vriskonte allou psaxte tous……………………..