Αρχική Videos Εικόνες χάους και ανοργανωσιάς σε πολλά αεροδρόμια της Δύσης, τι πραγματικά συμβαίνει;

Εικόνες χάους και ανοργανωσιάς σε πολλά αεροδρόμια της Δύσης, τι πραγματικά συμβαίνει;

0

Απίστευτες είναι οι εικόνες που καταγράφονται στα αεροδρόμιο της Δύσης αυτό το καλοκαίρι, νε τις αεροπορικές εταιρείες κυριολεκτικά να υποφέρουν και να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα. Παρατηρείται συμφόρηση, σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και γενικώς μια ανοργανωσιά που δημιουργεί σοβαρά θέματα. Τη στιγμή που εκατομμύρια κόσμου περίμενε αυτό το καλοκαίρι με το τέλος των περιοριστικών μέτρων να ταξιδέψει και να κάνει διακοπές, είναι φανερό πως πολλά αεροδρόμια και εταιρείες δεν μπορούν να ανταποκριθούν όπως θα έπρεπε.  Επί του παρόντος, λείπουν τα πάντα θα έλεγε κανείς. Από εξειδικευμένο προσωπικό ελέγχου επιβατών μέχρι και πιλότους.

Στο Λονδίνο συσσωρεύονται βαλίτσες λόγω κάποιων προβλημάτων με τη διανομή των αποσκευών. Στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, αρκετές αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν μαζικά πτήσεις. Και η Ελβετία έχει επίσης προβλήματα. Ολόκληρο το σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας εκεί έπεσε σε εθνικό επίπεδο για ώρες. Πραγματικό χάος.

Πολλά από τα προγραμματισμένα δρομολόγια πτήσεων δεν εξυπηρετούνται, οι πτήσεις που έχουν ήδη κρατηθεί ακυρώνονται. Λόγω της μεγάλης ζήτησης ταξιδιών μετά την πανδημία κορωνοϊού, υπάρχουν περισσότερες ουρές, καθυστερήσεις ή ακόμα και ακυρώσεις πτήσεων. «Σε όλες τις τοποθεσίες, από τους πάροχους υπηρεσιών που εμπλέκονται στον χειρισμό επιβατών λείπει περίπου το 20 τοις εκατό του προσωπικού εδάφους σε σύγκριση με την περίοδο πριν από τον κορωνοϊό», εξήγησε ο Ralph Beisel, Διευθύνων Σύμβουλος της ένωσης αεροδρομίων.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από δημοσιογράφο του Sky News  δείχνουν μια πλημμύρα από βαλίτσες και τσάντες στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments