Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ειδήσεις του Απόλλωνα Καλυθιών

Ειδήσεις του Απόλλωνα Καλυθιών

0
apollon logo
Dodekanisos

Τις τελευταίες του κινήσεις ανακοίνωσε και επίσημα μέσω δελτίου τύπου ο Απόλλωνα Καλυθιών. Αναλυτικά:
1.Ο Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Δημητριάδη, για την θέση του βοηθού προπονητή. Για το ήθος και την αξία του Κώστα, δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι. Πάντα στην πρώτη γραμμή της ομάδος, και πάντα εκεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα.
2. Την Τετάρτη, 23 του μήνα και ώρα 6μ.μ. στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό και καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να παρευρεθούν εκεί έτσι ώστε να λάβουν τις οδηγίες του προπονητή μας Σταμάτη Μοσκιού, σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας.
3. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας, ΝΙΚΟ ΚΙΟΤΤΟΥ στην ομάδα της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ. Ο Νίκος, ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας μας, θα αγωνιστεί στην ομάδα των Κ17 της Καλλονής. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Νίκο, και η μεταγραφή του αυτή, να είναι η αρχή μιας λαμπρής καριέρας.
4. Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος του εφηβικού, να βρίσκονται στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή 27 του μηνός, έτσι ώστε να λάβουν οδηγίες από τον προπονητή τους Κώστα Παπαστεργίου, σχετικά με την νέα αγωνιστική περίοδο.
5. Επίσης, καλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών, των ακαδημιών μας, γενν.2001 και μετά, να βρίσκονται στο γήπεδο την Κυριακή 27 του μήνα, έτσι ώστε να ενημερωθούνε σχετικά με την λειτουργία των ακαδημιών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Προπονητές των ακαδημιών θα είναι ο Λευτέρης Σταυρής, ο Κώστας Παπαστεργίου και ο Νίκος Νικολός. Επιτροπή για την λειτουργία των ακαδημιών ορίστηκαν οι: Νίκος Κατεβαίνης ( 6948603377), Στέφανος Κυριαζής (6945790714) και ο Κώστας Σωτηράκης ( 6959496841).
Γίνεται γνωστό ότι μπορούμε να δεχτούμε και παιδιά κι από άλλα μέρη της Ρόδου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments