Αρχική Videos “Ειδική επιτροπή για να κρίνει τους χειρισμούς για τον κορωνοϊό”

“Ειδική επιτροπή για να κρίνει τους χειρισμούς για τον κορωνοϊό”

0

Η ηγέτης του κόμματος One Nation στην Αυστραλία, Γερουσιαστής Pauline Hanson, υπέβαλλε αίτηση υπογεγραμμένη από περισσότερους από 41.000 Αυστραλούς στη Γερουσία, καλώντας την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δημιουργήσει μια Επιτροπή, ή μια μεγάλη δημόσια ακρόαση, σχετικά με τον χειρισμό της χώρας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Υποβάλω αυτή την αναφορά, υπογεγραμμένη από 41.079 Αυστραλούς, καλώντας την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δημιουργήσει μια ευρεία Βασιλική Επιτροπή για τα αληθινά γεγονότα και τη διαχείριση της πανδημίας COVID-19 από τις πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις της Αυστραλίας, στη Γερουσία. Ευχαριστώ τις δεκάδες χιλιάδες Αυστραλούς που αφιέρωσαν χρόνο για να προσθέσουν τις φωνές τους στη δική μου», ανέφερε.

Στο κείμενο της αναφοράς , η Hanson γράφει ότι ως αποτέλεσμα των απαντήσεων της ομοσπονδιακής και πολιτειακής κυβέρνησης στην πανδημία, άνθρωποι έχουν πεθάνει. Η οικονομία, τα σχολεία, ολόκληρες πόλεις αλλά και τα σύνορα έκλεισαν. Επιπλέον, η αναφορά αναφέρει ότι τεράστιες ποσότητες χρημάτων των φορολογουμένων «δαπανήθηκαν», χιλιάδες έχασαν τη δουλειά τους, επιχειρήσεις έκλεισαν (ορισμένες οριστικά), περιορίστηκαν τα ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες, αναπτύχθηκε στρατιωτικό προσωπικό και «μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες ασκούσαν εξαιρετική εξουσία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments