Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Είδε και έπαθε ο ΑΕΡΑ!

Είδε και έπαθε ο ΑΕΡΑ!

1
aera evagoras
Dodekanisos

Είδε και έπαθε ο ΑΕΡΑ για να πάρει τους τρεις βαθμούς από τον Ευαγόρα! Αν και ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Χρειάστηκε να περάσουν 82 λεπτά για να μπορέσει ο Φωτεινής να …ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να χαρίσει έτσι τη νίκη στην ομάδα του με το φτωχό αλλά υπερπολύτιμο 1 – 0. Από την αρχή της αναμέτρησης, οι «κόκκινοι» ήταν η ομάδα που επέβαλλε τον ρυθμό της και «έκλεισε» στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους της. Ο Ευαγόρας προσπαθούσε να αμυνθεί με νύχια και με δόντια και όπως εξελισσόταν τα πράγματα, φαινόταν ότι το παιχνίδι …του πήγαινε και θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια πολύ δύσκολη έδρα. Σημαντική ήταν και η συμβολή του τερματοφύλακα Νικολέττου ο οποίος κατάφερε να κάνει αρκετές καθοριστικές επεμβάσεις. Τελικά «λύγισε» στο 82’.
Στο 17’ ο Μιχάλης Λυριστής σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 25’ ο Τσαγκάρης έκανε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή χωρίς και πάλι να βρει τον στόχο (άουτ).
Στο 31’ την ίδια τύχη είχε το πλασέ του Πλύγκου από θέση τετ α τετ ενώ στο 32’ ο Νίκος Νικολής έκανε την κοντινή κεφαλιά όμως και πάλι η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους (άουτ).
Στο 37’ ο Τσιτιροκλής έκανε το σουτ όμως η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος Στο 61’ ο Νικολέτος απόκρουσε εντυπωσιακά ένα ωραίο γυριστό σουτ του Τσαγκάρη ενώ στο 63’ ήταν η σειρά του Δαρζέντα να αποκρούσει ωραία μετά από ένα σουτ του Τσιώμου έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο 71’, έγινε σέντρα του Κανάτα από δεξιά, εξ επαφής προβολή του Τσαγκάρη, ο Νικολέττος έκανε μεγάλη απόκρουση, στην επανάφορά η μπάλα έφτασε στον Μ. Λυριστή, ο οποίος σούταρε σε κενή εστία άουτ.
Στο 82’, εκτέλεση φάουλ του Τσετιροκλή από αριστερά, ο Φωτεινής πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Νικολέττου για το 1-0.
Στο 86’ ο Τριχιάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Ευαγόρα.
Στο 90’ σέντρα του Τσετιροκλή, προβολή του Τσαγκάρη από τη μικρή περιοχή, ο Νικολέττος απέκρουσε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης (Καρβουνίδης, Αχιολάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Φωτεινής, Κατσιδώνης, Γιαννακάκης, Δανάς, Τσετιροκλής, Παιζάνος, Ν. Νικολής (64’ Κανάτας), Μ. Λυριστής (76’ Τριχιάς), Πλύγκος (91’ Α. Νικολής), Τσαγκάρης
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Κυπριώτης (34’ λ.τ. Ζωάννου), Τσιώνης, Τσίπα, Προσμίτης, Βασιλόπουλος (54’ λ.τ. Σμας), Γκαμαλέτσος, Χατζηνικόλας, Πολυχρόνης (32’ Κούκι), Κακολύρης, Τσιώμος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
.!.
.!.
10 years ago

Pou pate re patates vrastes thelete kai protathlima..pigenete na paiksete golf pio kala asxetoi…..