Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Είχε εντεταλμένη αποστολή για να χάσει ο Αστέρας!”

“Είχε εντεταλμένη αποστολή για να χάσει ο Αστέρας!”

1
φωτο: giafkasports.gr
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει πως ο διαιτητής Μάριος Ωραιόπουλος «είχε εντεταλμένη αποστολή ο Αστέρας να χάσει το παιχνίδι», εξέδωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Παστίδας Κώστας Λιαμής, αναφερόμενος στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του με την Αναγέννηση Ασφένδου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Πέρασε μια εβδομάδα από την αναμέτρηση της ομάδας μου στη ΚΩ με το φιλικό σωματείο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ. Ήταν η χειρότερη εμπειρία μου στα τέσσερα χρόνια σαν πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ βλέποντας την ομάδα να κακοποιείται διαιτητικά τόσο απροκάλυπτα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για να την προστατέψω.

Δεν θα σταθώ στης φάσεις των αγώνα. Όποιος υπεύθυνος θέλει μπορεί να δει το βίντεο του αγώνα και είμαι σίγουρος ότι και αυτός θα καταλήξει στην ίδια άποψη με εμένα ότι ο κ. Ωραιόπουλος εκτελούσε εντεταλμένη αποστολή ο ΑΣΤΕΡΑΣ να χάσει το παιχνίδι.

Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω την ηρωϊκή συμπεριφορά και τα συμφραζόμενα του εν λόγο κυρίου που είναι άξια απορίας για όλους. << ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ>>. << ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ  ΧΟΡΟΣ>> και άλλα πολλά.

Και αναρωτιέμαι εύλογα ελπίζω ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που παρέχουν τέτοιες πλάτες στον Κ. ΩΡΑΙΩΠΟΥΛΟ να αλλοιώνει αγώνες και κατ’ επέκταση πρωταθλήματα χωρίς να μπορεί να του ακούμπησει κάνεις. Είμαι πεπεισμένος ότι πίσω από όλα αυτά δεν βρίσκεται ούτε η ΕΠΣΔ ούτε η ΤΟΔ οι οποίες αποτελούνται από ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά και τους εκτιμώ ιδιαίτερος.

Η μόνη ευθύνη των οργάνων αυτών είναι ότι ακόμα δεν έχουν απομόνωση αυτά τα κέντρα η αυτούς τους ανθρώπους που λυμένονται την τοπική διαιτησία μας και εκθέτουν όλους μας Σκοπός αυτής της ανακοίνωσης δεν είναι να ρίξω ευθύνες. Σκοπός είναι να αφυπνίσουμε να σεβαστούμε το ευ αγωνίζεστε. Να σεβαστούμε το κόπο και την προσπάθεια κάθε ομάδας και όλοι να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς εξωγενείς παρεμβάσεις.

Αυτό για να γίνει θα πρέπει όλοι μαζί ΕΠΣΔ, ΤΟΔ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ να κάνουμε μια ηλικρινη προσπάθεια γιατί μην ξεχνάμε όλοι δουλεύουμε για το καλό του ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ποδόσφαιρο μας. Αναρωτιέμαι η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας αναφέρει κάτι μεμπτό η ο κ. ΩΡΑΙΠΟΥΛΟΣ κρίθηκε άριστος;».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αστέρας Παστίδας για τα όσα είχε υποστηρίξει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας […]