Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Είχε άλλα σχέδια ο Μπινγκό!

Είχε άλλα σχέδια ο Μπινγκό!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Με λυτρωτή στο 89′ τον έμπειρο μέσο, ο Εθνικός Αρχίπολης επικράτησε με 2-1 επί της Δόξας Ψίνθου και συνεχίζει στο κυνήγι της 2ης θέσης του ομίλου.

Το βρεγμένο τερέν στο γήπεδο δεν άφησε και τις δύο ομάδες να αγωνιστούν όπως οι ίδιες θα ήθελαν, ωστόσο οι προσανατολισμοί και των δύο ήταν ξεκάθαροι. Από την μία οι γηπεδούχοι είχαν πιο επιθετικό πλάνο ενώ οι της Δόξας είχαν κυρίως αμυντικές διαθέσεις. Το 1-0 ήρθε στο 10′ με τον Φλεβάρη Μ.Ε. να πλασάρει από κοντά και να ανοίγει το σκορ. Η ισοφάριση ήρθε με την έναρξη του δεύτερου μέρους, αφού στο 49′ ο Πλύγκος Στ. σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αφού κέρδισε προηγουμένως τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-1 ήρθε από τον Μπινγκό όπως είπαμε, όταν στο 89′ η σέντρα του Φιάμπολη τον βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο πρώτος αφού κοντρόλαρε άψογα, εκτέλεσε τον αντίπαλο του γκολκίπερ.

Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ: Σκυλλάς, Πάλλας(77′ Μπόσινας), Χατζηγεωργίου, Τσακίρης Σ. , Τσακίρης Γ. , Τσοπανάκης, Μπιγκό, Νικολής(92′ Καρίκης), Φλεβάρης Μ. Ι. , Φλεβάρης Μ. Ε. (67′ Κανελλόπουλος), Φιάμπολης
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Χάλαντας, Ορφανός Χ. , Πετράς, Πλύγκος Μ. , Πλύγκος Στ.(52′ Μάστορας), Συμιακός, Τσομπάνογλου, Μπατέστας, Καρίκης, Ορφανός Δ. , Κωστομοίρης Β.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments